Έλλη Στάη: Μιλάει για όσα έγιναν λίγο πριν την επιστροφή της στο δελτίο

Η Έλλη Στάη λίγο πριν από την επιστροφή της στις ειδήσεις του κρατικού καναλιού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και μίλησε για την ΝΕΤ, την απομάκρυνση της από το δελτίο και την ΕΔΕ!

“Έχω ακούσει να λέγονται πάρα πολλά για μένα. Όταν πήγα στην ΕΡΤ διάβαζα ότι απαίτησα να χτιστούν καινούργιες τουαλέτες. Όταν, λοιπόν, έχουμε ξεκινήσει να ακούμε τέτοια, το να ακούς ότι εμένα με ενδιαφέρει το προσωποκεντρικό δελτίο είναι πολύ απλό. Τι σημαίνει προσωποκεντρικό δηλαδή;”.
Η δημοσιογράφος δηλώνει πως θέλει να μείνει στην ΕΡΤ!
“Πήγα για να μείνω και το έχω πει. Το είπα και στην προηγούμενη διοίκηση, το είπα και στη σημερινή. Εγώ θέλω να μείνω, από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα. Πίστευα ότι εκεί θα κατέληγε, γιατί ήξερα από την αρχή ότι δεν ήταν θέμα αυτό να ασχοληθούμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορεί κανείς να προχωράει μπροστά και να κοιτάει τα θέματα ουσίας στη δουλειά του, τα οποία είναι πάρα πολλά και πολύ σημαντικά, ιδίως αυτή την περίοδο, που είναι πολύ ιδιαίτερη για τη χώρα. Αυτό ενδιαφέρει εμένα πάρα πολύ δουλεύοντας στη δημόσια τηλεόραση. Είναι και ο λόγος για τον οποίο πήγα. Πίστεψα πάρα πολύ στον ρόλο της σε αυτή τη συγκυρία και εξακολουθώ να τον πιστεύω. Και εδώ έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, και πρέπει να την κάνουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι”

Διάβασε περισσότερα στο zappit

Read More

And More