Έλλη Στάη: Ο απίστευτος τρόπος που απάντησε σε όσους την έκριναν για την ολόσωμη φόρμα στο γάμο του γιου της!

Έλλη Στάη: Ο απίστευτος τρόπος που απάντησε σε όσους την έκριναν για την ολόσωμη φόρμα στο γάμο του γιου της! | tlife.gr

Ευτυχισμένη μητέρα και πεθερά η Έλλη Στάη πάντρεψε το περασμένο Σάββατο τον μοναχογιό της Μάρκο Κατσίμη. Η δημοσιογράφος διαθέτει ένα υπέροχο κορμί που συντηρεί με συστηματική γυμναστική και σωστή διατροφή και η εμφάνισή της έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις!

Η Έλλη Στάη φόρεσε μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos και ήταν πραγματικά πανέμορφη! Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την εμφάνιση αυτή στο γάμο και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος  με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram του υπερασπίστηκε τη γνωστή δημοσιογράφο και της έδωσε την ευκαιρία να απαντήσει και να τα πει… όλα με μια φράση!

«Να ΄σαι καλά! Έχω ανοσία στις ανοησίες, το ξέρεις!» απάντησε η δημοσιογράφος στο εξής σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου : «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα,Που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της.
Η Γυναίκα είναι S T A R.Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν.Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο».

 

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, Που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο. ❤️😏 #athens #greece #ellistai #journalist #star #gamos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ποσειδώνας Γιαννόπουλος (@poseidonas_giannopoulos) στις

READ more