Έλλη Στάη: Οι βόλτες στο Κολωνάκι και οι ετοιμασίες για το γάμο του γιου της!

Έλλη Στάη: Οι βόλτες στο Κολωνάκι και οι ετοιμασίες για το γάμο του γιου της! | tlife.gr

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Έλλη Στάη απολαμβάνει την κάθε στιγμή και ανυπομονεί για την μεγάλη μέρα που θα παντρέψει τον μοναχογιό της, Μάρκο Κατσίμη. Ο γιος της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου.

Ο γάμος τους θα τελεστεί στην Αθήνα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού, στις 16 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης ενώ στη λίστα των καλεσμένων φιγουράρουν πάρα πολλά γνωστά ονόματα, από τη Γιάννα Αγγελοπούλου έως την Ελένη Κόκκαλη, αλλά και φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο.

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες, ενώ ιδιαίτερα έχει βοηθήσει και η μητέρα του γαμπρού σε ό,τι χρειάζονταν οι μελλόνυμφοι. Και μπορεί το πρόγραμμά της να είναι φορτωμένο, η Έλλη Στάη όμως δεν σταματά τις αγαπημένες της συνήθειες. Πριν λίγες μέρες έκανε μια μικρή απόδραση στην όμορφη Πάτμο και τώρα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στο Κολωνάκι. Χαλαρή και πάντα κομψή, η Έλλη Στάη έκανε τις βόλτες της στην καρδιά της Αθήνας και πραγματοποίησε κάποιες εξωτερικές δουλειές που επιθυμούσε.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

READ more