Έλλη Στάη: Σήμερα ο γάμος του μοναχογιού της με την γοητευτική δικηγόρο – Όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την οικογένεια της Έλλης Στάη. Ο Μάρκος Κατσίμης, ο μοναχογιός της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας και του Δημήτρη Κατσίμη πρόκειται να ανέβει σε λίγες ώρες τα σκαλιά της εκκλησίας με την γοητευτική Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου.

Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και ανυπομονεί να επισημοποιήσει τη σχέση του, παρουσία της οικογένειάς του και του στενού φιλικού κύκλου του. Φυσικά, η Έλλη Στάη είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που παντρεύει τον μοναχογιό της, με μία γοητευτική αλλά και έξυπνη γυναίκα, όπως είναι η Φαίη. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε ενεργό ρόλο στις γαμήλιες προετοιμασίες, έχοντας πάντα ως σκοπό να είναι όλα τέλεια για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του γιου της.

(Διάβασε εδώ ποια είναι η γοητευτική δικηγόρος που θα παντρευτεί ο γιος της Έλλης Στάη)

Ο γάμος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού. Θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, ενώ στη λίστα των καλεσμένων φιγουράρουν φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο και πάρα πολλά γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου αλλά και η επιστήθια φίλη της Έλλης Στάη, Ελένη Κόκκαλη.

Το προσκλητήριο του γάμου από το ένθετο Secret

Read More

And More