Ellie Goulding: Ο παραμυθένιος γάμος της τραγουδίστριας με γαλαζοαίματους καλεσμένους! [pics]

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, η Ellie Goulding ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Caspar Jopling. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον γοητευτικό σύντροφό της, σε μια παραμυθένια τελετή στον καθολικό ναό του York Minister στην Αγγλία, το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα, υπήρξαν αρκετοί λαμπεροί καλεσμένοι τόσο από την showbiz όσο και από την βασιλική οικογένεια.

Το νυφικό της Elie Goulding ήταν δημιουργία του οίκου Chloé σχεδιασμένο από τη Natacha Ramsay-Lévi, αποκλειστικά για την νύφη, ενώ όπως έγραψαν τα βρετανικά ΜΜΕ χρειάστηκαν… 640 ώρες συνολικής εργασίας για να είναι έτοιμο! Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως η Δούκισσα Sarah του York και οι κόρες της, οι πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie, αλλά και η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον ηθοποιό Orlando Bloom, o James Blunt και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/B13QPg9lAKz/

https://www.instagram.com/p/B13FpPgHY18/

Στο παρελθόν, η Ellie Goulding τα είχε με διάφορους διάσημους άντρες, ενώ για λίγο διάστημα φημολογούνταν πως διατηρούσε σχέση και με τον Πρίγκιπα Harry.

Read More

And More