Έλληνας διάσημος σεφ, απέκτησε το πρώτο του παιδί!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός σεφ και νικητής του ριάλιτι μαγειρικής, Top Chef. Ο λόγος για τον Αθηναγόρα Κωστάκο, που το 2011 τον μάθαμε καλύτερα μέσα από τη νίκη του στο show που παρουσίαζε η Νάντια Μπουλέ. Ο chef, μετά την ανακοίνωση της νίκης του τότε, ξέσπασε σε κλάμματα στην αγκαλιά της μητέρας του.

Μάλιστα σκόπευε να μοιραστεί το έπαθλο των 50.000 ευρώ με τον συμπαίκτη του Μιχάλη ως γαμήλιο δώρο αφού ο δεύτερος ήταν έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγο καιρό μετά, τ’ ανέβηκε κι ο ίδιος με την καλή του Άντζυ Μπαρτζώκα και σήμερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Δες την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε

Ο Αθηναγόρας, Σαββατοκύριακα και καλοκαίρια τα περνούσε από μικρό παιδί στα δύο εστιατόρια που διατηρούσε ο πατέρας του στην περιοχή της Βάρης. Πρώτα σερβιτόρος και ύστερα μέσα στην κουζίνα, να αναγνωρίζει μυρωδιές και να εκτελεί συνταγές γραμμένες πρόχειρα στο χέρι. Η αγάπη για τη μαγειρική τον ακολούθησε και στην ενηλικίωσή του: σπουδές σε σχολές μαγειρικής σε Ελλάδα και εξωτερικό, διεθνείς συνεργασίες με τα καλύτερα ξενοδοχεία Ιταλίας και Γαλλίας, μια συμμετοχή στο reality του ΑΝΤ1 «Top Chef» («για την πλάκα μου», όπως δήλωσε αργότερα ο ίδιος) και ύστερα το δικό του -βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο- εστιατόριο στη Μύκονο (στεγάζεται μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο «Bill & Coo»).

Πριγκιπάτα και βασιλικές οικογένειες, οι πλουσιότεροι πελάτες του οίκου Van Cleef, τα διασημότερα μοντέλα της Victoria’s Secret, η οικογένεια Σουμάχερ, ο Αλέν Ντελόν με τη Miss Γαλλία, αλλά και οι δικοί μας εγχώριοι stars Αννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος, είναι όλοι πελάτες του. Ο διάσημος Ελληνας σεφ γυρνά τον χρόνο πίσω και, για χάρη μας, θυμάται αστεία περιστατικά και παράλογες απαιτήσεις των rich and famous Ελλάδας και εξωτερικού. Στην εφημερίδα Espresso είχε δηλώσει: «Είναι γενικά απλοί άνθρωποι. Προσέχουν πολύ τη διατροφή τους, αποφεύγουν σε απίστευτο βαθμό τη γλουτένη, σπάνια αγαπούν το κρέας, καταναλώνουν περισσότερο ψάρια και λαχανικά. Δεν συμπαθούν επίσης τις πλούσιες σάλτσες, τα βαριά τρόφιμα, το λίπος και τα παχυντικά γλυκά. Ενα παράδειγμα ανθρώπου με περίεργα γούστα στο φαγητό, που μπορώ να θυμηθώ, είναι ο ιδιοκτήτης των Texas Holdem και πολλών ξενοδοχείων στο Λας Βέγκας. Ζει μόνο με σαλάτες, φρούτα και χυμούς. Ζητεί ζυμαρικά αποκλειστικά από ρύζι και έχει να φάει πατάτες τηγανητές από το 2000».

Read More

And More