Έλληνας παρουσιαστής είχε γενέθλια και αντί για τούρτα έσβησε… πίτσα με σοκολάτα!

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, ο αγαπημένος Έλληνας παρουσιαστής είχε τα γενέθλιά του και το γιόρτασε παρέα με τη σύζυγό του και αγαπημένους του φίλους. Όλοι μαζί συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και δείπνησαν απολαμβάνοντας νόστιμα ιταλικά πιάτα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο ίδιος δέχτηκε μια έκπληξη από την παρέα του, η οποία το ενθουσίασε και τον έκανε να χαρεί πολύ.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή έφτασε στο τραπέζι ένα μεγάλο ταψί με μια πίτσα, πάνω στην οποία είχε τοποθετηθεί ένα κεράκι. Βέβαια, η πίτσα αυτή δεν ήταν σαν όλες τις άλλες, αφού ήταν ειδικά φτιαγμένη για εκείνον και τα υλικά που είχε από πάνω ήταν μόνο επικάλυψη σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο. Τότε, όλοι ξεκίνησαν να του τραγουδούν το “Happy Birthday”, με εκείνον να χαμογελά και να χορεύει στον ρυθμό του τραγουδιού.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ανθόπουλο, ο οποίος δεν δίστασε να φωτογραφηθεί κρατώντας τη γλυκιά αυτή δημιουργία και να δημοσιεύσει σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. “Θεεεενξ για τις ευχές! Αντί για τούρτες & βλακείες… Γενέθλια με πίτσα πάλι πίτσα πάλι οέ οέ…με σοκολάτα! Παραγωγάρα! Όσομ! Αυτός είμαι! #birthday #paragogara”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

 

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο πολυσχιδής Χρήστος Ανθόπουλος αυτό το διάστημα ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό μαζί με την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για την εκπομπή που θα παρουσιάσουν μαζί. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο project με τίτλο «The Touristes», το οποίο προορίζεται για τον ΣΚΑΪ!

Read More

And More