Έλληνας τραγουδιστής είναι … γιατρός στο Φλέμινγκ! [pics]

Μπορεί η μεγάλη του αγάπη να είναι η μουσική αλλά από τον περασμένο Μάρτιο, που διορίστηκε γιατρός στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ τα πάει υπέροχα και χαίρεται να προσφέρει στους ανθρώπους και να βοηθάει όποιον τον έχει ανάγκη!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή με τα έντονα γαλάζια μάτια, Νίκο Μίχα, ο οποίος εδώ και καιρό έχει βάλει την λευκή μπλούζα και κάνει το λειτούργημά του στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Ο Νίκος είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο στο περιοδικό ΕΓΩ: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είναι μια πολύ ξεχωριστή καινούρια εμπειρία. Μου αρέσει να προχωρώ διεκδικώντας κάθε επόμενο βήμα στη ζωή μου.-Η φύση του ιατρικού επαγγέλματος έχει να κάνει καθαρά με την προσφορά. Είμαι ένας δοτικός άνθρωπος, της προσφοράς. Και με τη μουσική έχω επίσης την ίδια φιλοσοφία. Πάντοτε ήθελα το κοινό να εισπράττει την ενέργειά μου στη σκηνή, να αισθάνεται όμορφα έπειτα από μια παράσταση. Στην ιατρική τα πράγματα είναι ακόμα πιο καθαρά. Δεν υπάρχει πιο δυνατό συναίσθημα από το να μπορείς να θεραπεύσεις έναν άνθρωπο. Δεν το αντιμετωπίζω ως επάγγελμα”.

Και μπορεί ο Νίκος να φοράει καθημερινά την ιατρική μπλούζα αλλά η μουσική είναι πάντα στην καρδιά του και στα σχέδιά του αφού ετοιμάζει καινούργια τραγούδια και ζωντανές εμφανίσεις!


Καλημέρα από το φλέμινγκ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Michas (@nikos_michas) στις

Ντόκτορ χάος !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Michas (@nikos_michas) στις

Erxontai wraia live kai kainouries mousikes 🙂

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Michas (@nikos_michas) στις

Read More

And More