Ελληνίδα celebrity είναι έγκυος και ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά!

Ελληνίδα celebrity είναι έγκυος και ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά! | tlife.gr

Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο τα σημάδια της εγκυμοσύνης της είναι πλέον εμφανή! Ο λόγος για την Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το πρώην μοντέλο διανύει αισίως τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της έναν ακόμη καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένει η Ζέτα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να στρογγυλεύει. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της, καθώς ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά τους, Αφροδίτη και Κωνσταντίνος, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και αυτός είναι και ο λόγος που πλέον ζει μόνιμα στην νότια Ιταλία, περιοχή όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της.

Αυτές τις ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και η Ζέτα έχει αρχίσει δειλά δειλά να ανεβάζει τις πρώτες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

READ more