Ελληνίδα ηθοποιός βούτηξε στα αγιασμένα νερά του Ιορδάνη ποταμού! Φωτογραφίες

Ελληνίδα ηθοποιός βούτηξε στα αγιασμένα νερά του Ιορδάνη ποταμού! Φωτογραφίες | tlife.gr

Μια συγκλονιστική εμπειρία είχε η ηθοποιός Γρηγορία Αυγερινοπούλου. Η Γρηγορία που έχει μεγάλη πίστη στο Θεό, επέλεξε να κάνει στις διακοπές της ένα διαφορετικό ταξίδι!  Στην Ιερουσαλήμ! Η ηθοποιός, βρέθηκε στον ποταμό που βαπτίστηκε ο Χριστός και μαζί με άλλους πιστούς και βούτηξε στα αγιασμένα νερά του. Για την Γρηγορία αυτό το ταξίδι ήταν όνειρο ζωής!

Η Γρηγορία με ένα πρόσωπο που έλαμπε από χαρά και πίστη και ένα μεγάλο χαμόγελο βούτηξε στον Ιορδάνη ποταμό και μοιράστηκε μαζί μας τις μοναδικές στιγμές!

Δες τις φωτογραφίες

Οι πιστοί βαπτίστηκαν στον ιστορικό ποταμό φορώντας λευκά t- shirt!

Η Γρηγορία στην Πύλη της Γιάφας στην Ιερουσαλήμ

Στο Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ

Σε επικοινωνία που είχε το tlife με την ηθοποιό μας εξήγησε τα εξής: «Μια φορά βαπτίζεται ο άνθρωπος . Στον Ιορδάνη που πήγα γίνεται αγιασμός. Είναι λάθος νοοτροπία να λενε ότι ξαναβαπτιζεται ο άνθρωπος. Μια φορά γίνεταιαυτό. Αγιασμός γίνεται στα ύδατα πριν γίνεται η ακολουθια διαβάζει ο ιερέας το ευαγγέλιο. Και όποιος θέλει μπαίνε  μέσα στον ποταμό που ρίχνει τρεις φορές ο Ιερέας το σταυρό. Είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές που έχω ζήσει όλο το ταξίδι στους Άγιους τόπους. Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό. Κι εκεί βλέπεις πόσο ζωντανή είναι η ορθόδοξη πίστη μας».

READ more