Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβαλε τον γάμο της, λόγω κορονοϊού!

Η Χαρά Βέρρα ετοιμαζόταν με μεγάλη ανυπομονησία να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον προσεχή Σεπτέμβρη! Ωστόσο, η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας ανέβαλε τα σχέδιά της. Η βασίλισσα των πανηγυριών είναι πολύ ερωτευμένη με τον μαέστρο της, Σπύρο Κώττη, με τον γάμο να είχε προγραμματιστεί να τελεστεί στο χωριό του γαμπρού το φθινόπωρο.

«Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο στην Καβάλα, στον Κεχρόκαμπο, το χωριό του Σπύρου. Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, όμως θα είναι παραδοσιακός, με τα τοπικά έθιμα του χωριού», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Χαρά Βέρρα μίλησε στην εκπομπή Live Tonight και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην αναβολή του γάμου της: “Δεν θα γίνει ο γάμος. Τι γάμος να γίνει με αυτά τα πράγματα που γίνονται. Δεν θα μπορώ να φέρω κόσμο. Θα παντρευόμασταν τον Σεπτέμβρη. Μια χαρά είμαι. Να σου πώ κάτι Γρηγόρη, παντρεμένη νιώθω με τον Σπύρο”.

Read More

And More