Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έπαθα κατάθλιψη κι εγκατέλειψα την Αθήνα»

Η Χριστίνα Δελλή άφησε εποχή στις μεγάλες πίστες. Οι τεράστιες αφίσες της άρχιζαν από την Ομόνοια και τελείωναν στο τέλος της παραλιακής, στη Γλυφάδα. Όμορφη, σέξι και περιζήτητη, η τραγουδίστρια γέμιζε τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης, με τους θαυμαστές της να ξοδεύουν εκατομμύρια στα πόδια της.

Η ντίβα της νυχτερινής διασκέδασης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» για την περίοδο που απείχε από τις πίστες, αλλά και για την επιχειρηματική της δράση.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Δοκιμάσατε την τύχη σας και ως επιχειρηματίας, αλλά…

Αλλά απέτυχα. Άνοιξα ένα πολυτελές ρεμπετάδικο στην οδό Δροσοπούλου. Τραγουδούσα ρεμπέτικα και σμυρνέικα με οκταμελή ορχήστρα. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου πληρώθηκαν μέχρι τελευταίας δεκάρας, γιατί αυτό τους ενδιέφερε κι όχι να πάει καλά το μαγαζί. Έχασα 400.000 ευρώ, χρήματα δικά μου αλλά και του πατέρα μου, που με στηρίζει μέχρι και σήμερα. Το λουκέτο συνέπεσε με τον θάνατο της μητέρας μου. Έπαθα κατάθλιψη κι εγκατέλειψα την Αθήνα.

Πράγματι, χαθήκατε για αρκετό καιρό…

Ήθελα να ηρεμήσω και παράτησα το τραγούδι. Επανήλθα δισκογραφικά το 2017, με το άλμπουμ «Τέρμα τα γκάζια» και πλέον έχω τα εξτρά μου στο εξωτερικό και επιλεγμένες εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Read More

And More