Ελληνίδες celebrities που «έβαλαν γκολ» στην καρδιά των αγαπημένων τους – Ποιοι έμειναν μαζί, ποιοι χώρισαν

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και κατάφεραν να γίνουν ορισμένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Κάποια ζευγάρια μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και παραμένουν ερωτευμένα, κάποια είναι λιγότερα χρόνια μαζί, ενώ άλλα ζευγάρια αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Σε κάθε περίπτωση οι έρωτες όμορφων Ελληνίδων γυναικών με επιτυχημένους ποδοσφαιριστές έχουν απασχολήσει πολύ τα media. Ας θυμηθούμε λοιπόν τις εντυπωσιακές Ελληνίδες celebrities που έκλεψαν την καρδιά γνωστών αθλητών ποδοσφαίρου.

Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, πρώην μοντέλο και γυμνάστρια και ο Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετρούν 12 χρόνια γάμου, έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 13χρονη Βικτώρια και αποδεικνύουν ότι η αγάπη τους αντέχει στο χρόνο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Mastrokosta (@gogomastro)

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλο και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε ξέγνοιαστες βόλτες ή σε βραδινές εξόδους τους. Όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας μοιράζονται μια αμοιβαία αγάπη και δεν διστάζουν να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους.

  

«Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός» παραδέχτηκε η Γωγώ Μαστροκώστα σε συνέντευξή της στην εκπομπή Dot. Η εντυπωσιακή πρώην γυμνάστρια εξήγησε πως ο αγαπημένος της, παρόλο που γνώριζε για την εγκυμοσύνη της, δεν της έκανε πρόταση γάμου. Τότε εκείνη του είπε ότι όταν γεννηθεί η κόρη τους θα πάρει το επίθετό της με αποτέλεσμα τελικά να της κάνει πρόταση γάμου. «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου», εξομολογήθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Παραμένουν ερωτευμένοι και το αποδεικνύουν και μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media. Ο Τραϊανός Δέλλας σε μία απο τις αναρτήσεις του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, για τα γενέθλια της γυναίκας της ζωής του είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Εσύ να μου γελάς και μην σε νοιάζει…». Αντίστοιχα η Γωγώ Μαστροκώστα σε ανάρτηση για τα γενέθλια του αγαπημένου της είχε σημειώσει: «Ευλογία να βρίσκεις το άλλο σου μισό σε αυτή τη ζωή!».

Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης

Μετρούν πάνω από 15 χρόνια κοινής πορείας, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

 

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Έλληνας διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Νοέμβριο του 2006, λίγο πριν γεννηθεί η 15χρονη κόρη τους, Μαρία, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο και ο 8χρονος γιος τους, Ιωάννης.

Πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και με τα παιδιά τους, τα οποία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zagor07 (@theodoroszagorakis)

Τόσο η Ιωάννα Λίλη όσο και ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχουν μιλήσει σε συνεντεύξεις τους για τον έγγαμο βίο τους και πως καταφέρνουν να κρατούν την οικογένειά τους δεμένη. «Όλα τα ζευγάρια περνάνε τα σκαμπανεβάσματά τους. Αν υπάρξει ζευγάρι που θα σου πει πως όλα είναι τέλεια και καταπληκτικά, θα σου πει ψέματα. Το θέμα είναι να είσαι εκεί και να είσαι βράχος, αλλά και να κάνεις και τις υποχωρήσεις που χρειάζεται γιατί αν δεν τις κάνεις της υποχωρήσεις εκεί το χάνεις το παιχνίδι», είπε η Ιωάννα Λίλη για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με τον Θοδωρή συζητάμε πάρα πολλά πράγματα κι εννοείται και για τα επαγγελματικά του. Έχει μάθει στο ομαδικό πνεύμα, στην επιμονή και στην υπομονή. Αυτό που γενικότερα με ενοχλεί, είναι ότι κάποιοι και στο παρελθόν, έχουν προβεί… Τον έχουν στοχοποιήσει και προσπάθησαν με κάποιο τρόπο να λοιδορήσουν το όνομά του, όχι μόνο στην πολιτική και τον ποδόσφαιρο. Τον στήριξα και θα συνεχίσω να τον στηρίζω, όπως εκείνος εμένα» είχε πει η Ιωάννα Λίλη για τον σύζυγό της, σε άλλη συνέντευξή της, στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο”.

Ελένη Πετρουλάκη – Ίλια Ίβιτς

Η γνωστή γυμνάστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 1999 και μετρούν σχεδόν 23 χρόνια έγγαμου βίου.

Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 15χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την 12χρονη Ιλιάνα. Μάλιστα η πρωτότοκη κόρη τους Άννα Μαρία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδας-Κύπρου κάνοντας πολύ περήφανους τους γονείς της.

 

«Για να κρατήσει μια σχέση 20 χρόνια χρειάζεται κατανόηση, υπομονή και σεβασμός», είχε πει η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξή της, στην εκπομπή Tatiana Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια πριν από λίγα χρόνια παραδέχτηκε πως ο γάμος της με τον Ίλια Ίβιτς πέρασε κρίση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κατά καιρούς κυκλοφορούσαν.

«Ο γάμος απαιτεί καθημερινή προσπάθεια και από τους δύο. Και εγώ και ο Ίλια έχουμε στο μυαλό μας ότι θέλουμε να κρατήσουμε το σπίτι και την οικογένειά μας δεμένη. Έτσι λειτουργούμε. Έχουμε περάσει δύσκολα, όπως κάθε ζευγάρι, αλλά υπάρχει βάση και θεμέλια. Όταν δημιουργείς οικογένεια, αυτό που μετράει περισσότερο είναι να βλέπεις ότι ο σύντροφός σου είναι σωστός με τα παιδιά μας. Ο Ίλια είναι πολύ σωστός και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για εμένα», είχε αποκαλύψει η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξή της, στο περιοδικό “ΟΚ!” το 2015.

Τελικά απέδειξαν ότι η σχέση τους άντεξε στις δύσκολες στιγμές και παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki 🇬🇷 (@elenipetroulaki)

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης

Ένα από τα πιο πολυσητημένα ζευγάρια που η είδηση του χωρισμού τους μετά από 18 χρόνια γάμου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το περασμένο καλοκαίρι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ γνωρίστηκαν το 1998 στο κέντρο διασκέδασης «Γκάζι» όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή. Η μοιραία συνάντηση του πρώην ζευγαριού έγινε σε έναν χορό που διοργανώθηκε από την ΑΕΚ στο συγκεκριμένο κέντρο.

 

Σε συνέντευξή της, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία τους. Όπως είπε η γνωστή τραγουδίστρια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής την πήρε τηλέφωνο χωρίς να γνωρίζονται. «Είμαι ο Ντέμης Νικολαΐδης», της είχε πει. «Κι εγώ είμαι ο Πάπας!», απάντησε με χιούμορ εκείνη. Έτσι ξεκίνησε η σχέση τους και οι κοινές τους εμφανίσεις έγινες ολοένα και περισσότερες τα επόμενα χρόνια.

Μετά από τέσσερα χρόνια συμβίωσης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ. Όταν παντρεύτηκαν η Δέσποινα ήταν έγκυος στην κόρη της Μελίνα, αλλά δεν το γνώριζε. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ο Ντέμης πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι μετακόμισαν στην Ισπανία. Το Φεβρουάριο του 2004 γεννήθηκε η κόρη τους, Μελίνα και λίγο αργότερα επέστρεψαν στην Ελλάδα. Τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν και τον γιο τους, τον Γιώργο που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2007.

Για αρκετά χρόνια το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Εγώ έχω χρόνο, ο Ντέμης πολλές φορές δεν έχει. Πολλές φορές το να χάνεσαι κατά διαστήματα δεν είναι κακό. Ανανεώνεται η σχέση. Τον επιθυμείς λίγο τον άλλον. Είναι προτιμότερο για μια σύζυγο να δουλεύει, παρά να μην εργάζεται γιατί η δουλειά είναι διέξοδος. Όταν πας στη δουλειά σου αποβάλεις κάποια θέματα που σε φορτίζουν. Γυρνάς σπίτι με μια διαφορετική φρεσκάδα. Με επικοινωνία κρατιέται η σχέση. Πολύ ουσιαστικό πράγμα η επικοινωνία.

Είναι ουσιαστικό να κάνετε πράγματα μαζί και χώρια. Ε το ερωτικό κρατιέται με το σεξ! Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να χάνεται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Εξομαλύνει τις όποιες εντάσεις υπάρχουν κατά καιρούς… Αν το αφήσεις σε αφήνει και αυτό. Σε παίρνει πολύ εύκολα η καθημερινότητα από κάτω. Στο λέω γιατί το έχω περάσει και εγώ. Δυστυχώς όλα περνούν από τις γυναίκες…», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή το 2012 στην εκπομπή Μίλα και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το καλοκαίρι του 2021 η ανακοίνωση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα και πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Η Δέσποινα Βανδή βιώνει πλέον την ευτυχία στο πλευρό του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως έχει έρθει αρκετά κοντά με την δημοσιογράφο, Κατερίνα Παναγοπούλου. Όμως συνεχίζουν να διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία

Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που αποφάσισαν να μείνουν χωριστά, τελικά διαπίστωσαν ότι η αγάπη τους είναι δυνατή και πλέον είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο λόγος για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα και τον Ισπανό διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία που μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης.

Οι πρώτες φήμες ότι είναι ζευγάρι κυκλοφόρησαν το 2016, όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό σε βόλτα τους στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει, η όμορφη τραγουδίστρια και ο τότε αμυντικός του Ολυμπιακού γνωρίστηκαν μέσα από κοινή τους παρέα και ήρθαν αρκετά κοντά.

Ένα χρόνο αργότερα έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και πλέον ο έρωτάς τους δεν κρυβόταν. Μάλιστα ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του στη Λισαβόνα, όταν εκείνη διαγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο και κατακτώντας την δεύτερη θέση με το τραγούδι “Fuego”.

«Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Alberto είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες», είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα στο περιοδικό People, τον Μάιο 2018.

Η επιτυχία της τραγουδίστριας στη Eurovision συνέπεσε με την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του στην Ισπανία. Όμως το ζευγάρι παρέμεινε ερωτευμένο απολαμβάνοντας ταξίδια και καλοκαιρινές διακοπές μαζί. Από τον Νοέμβριο όμως του 2018 άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για κρίση στη σχέση τους, κυρίως λόγω της απόστασης και του φορτωμένου προγράμματος και των δύο.

Μετά από 9 μήνες που τράβηξαν χωριστούς δρόμους, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί και πλέον είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα αποφάσισαν και να συγκατοικήσουν σε νέο σπίτι στη Βάρκιζα.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου» εξομολογήθηκε, πριν λίγους μήνες, η δημοφιλής τραγουδίστρια για τον σύντροφό της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μετρούν πάνω από δύο χρόνια σχέσης και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί, κάνουν ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας και πάντα στηρίζουν και θαυμάζουν ο ένας τον άλλο. Η σχέση τους που έγινε γνωστή από το Σεπτέμβριο του 2019 εξελίχθηκε σε έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Μάλιστα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πρωταγωνιστεί και στο video clip του τραγουδιού «Κοίτα Μην Αγγίζεις» της αγαπημένης του.

«Σκοράραμε και οι δύο στον έρωτα με τον Αλέξανδρο», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Ενώ σε άλλη συνεντευξή της, παραδέχτηκε ότι ντρέπεται να μιλάει για την προσωπική της ζωή. «Λίγο ντρέπομαι να μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν το κρύβω, είμαι καλά στα προσωπικά μου. Γεια σου Αλέξανδρε! Εννοείται θα ζηλέψω σε φυσιολογικά πλαίσια», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Όμως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει μιλήσει για την σύντροφό του χωρίς να κρύβει τον έρωτά του. «Πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα», είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στην εκπομπή Open Weekend.

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης

Η σχέση τους μετρά σχεδόν τέσσερα χρόνια και πλέον είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο φθινόπωρο. Ο λόγος για την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό, Μαρία Αντωνά και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Άρη Σοϊλέδη. Μπορεί αυτό το διάστημα να μένουν χωριστά, λόγω της συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στο Survivor, όμως παραμένουν πολύ ερωτευμένοι.

 

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε τον Ιανουάριο του 2018, όταν ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά από την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Έπειτα έγιναν πιο συχνές οι κοινές τους εμφανίσεις, τα ξέγνοιαστα ταξίδια και οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης μέσω social media.

Όσο για το πρώτο της ραντεβού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, η Μαρία Αντώνα αποκάλυψε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”: «Στο πρώτο ραντεβού που έκανα με τον Άρη και πήγα και τον βρήκα στην Κέρκυρα, δεν μου είχε πει ότι ήταν οι γονείς του στο σπίτι. Στο πρώτο ραντεβού άνοιξα την πόρτα του σπιτιού που πήγα για να πάμε μετά στο εστιατόριο και ήταν μέσα ο μπαμπάς, που τώρα έχει φύγει από τη ζωή και η μητέρα του και με υποδέχτηκαν και οι τρεις μαζί».

Τον Φεβρουάριο του 2021 η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. Ωστόσο η επίσημη πρόταση γάμου υπερπαραγωγή έγινε το καλοκαίρι του ίδιου έτους σε σκάφος με τον Άρη Σοϊλέδη να σημειώνει σε ανάρτησή του στα social media: «Είπε ναι! Υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη και να σε προστατεύω για το υπόλοιπο της ζωής μας».

Λίγους μήνες αργότερα ο Άρης Σοϊλέδης έφυγε για τον Άγιο Δομινίκο για να συμμετάσχει στο Survivor. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε στίβο μάχης και αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. Η σύντροφός του που φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” τον στηρίζει και έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο τους.

«Είπα στη Μαρία να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί. Όποια ημερομηνία θέλει όταν βγω να παντρευτούμε φέτος το καλοκαίρι» αποκάλυψε ενθουσιασμένος ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor.

«Έχω μεγάλη αγωνία και παρακολουθώ την εξέλιξη και την πορεία του Άρη μέσα στο παιχνίδι. Κατά μία έννοια, θα μπορούσα να πω ότι το ζω μαζί του. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά τις αθλητικές επιδόσεις και είμαι σίγουρη ότι μετά το ατύχημα με τον ώμο του θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος», δήλωσε η Μαρία Αντωνά σε συνέντευξή της στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Μάλιστα η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες για το νυφικό που θα φορέσει: «Έχω ήδη βρει το νυφικό των ονείρων μου. Το έχω στείλει στον Βλάση τον Χολέβα που είναι φίλος μου. Είναι στράπλες, αλλά όχι γοργονέ».

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου

Η σχέση της αγαπημένης τραγουδίστριας με τον γνωστό ποδοσφαιριστή έγινε γνωστή το 2014 και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Βασίλη που ήρθε να επισφραγίσει τον έρωτά τους. Η Αγγελική Ηλιάδη έχει αποκτήσει και έναν μεγαλύτερο γιο από προηγούμενο γάμο. Για πέντε χρόνια η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου ζούσαν μαζί και είχαν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το 2019 κυκλοφόρησαν οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού, οι οποίες αργότερα επιβεβαιώθηκαν.

Όμως το ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις κυρίως για χάρη τους γιου τους. «Δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά» είχε αποκαλύψει η Αγγελική Ηλιάδη στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Το πρώην ζευγάρι κατά τη διάρκεια της καραντίνας το 2020 έμεινε ξανά μαζί. «Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια. Την επόμενη χρονιά κάποιες κοινές τους φωτογραφίες πυροδότησαν τις φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού. «Δεν έκανα κάτι κακό, ανέβασα μια φωτογραφία με τον πατέρα του παιδιού μου. Όλα σχολιάζονται και πολλά γράφονται, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια, αλίμονο εάν με επηρέαζε σε κάτι. Καλύτερα που ξέρετε λίγα για την προσωπική μου ζωή», είχε ξεκαθαρίσει τότε η Αγγελική Ηλιάδη.

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης

Η μελαχρινή καλλονή και ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν σε μια παραμυθένια τελετή στο Ναύπλιο τον Ιούνιο 2016. Μετρούν 6 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Αφροδίτη που ήρθε στη ζωή το 2016, τον Κωνσταντίνο που γεννήθηκε τον Ιούλιο 2018 και τον μικρό Βασίλη που ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο 2019.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και Παναγιώτης Ταχτσίδης παραμένουν πολύ ερωτευμένοι παρά το γεγονός ότι για ένα διάστημα έμειναν χωριστά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στην Ιταλία εν μέσω κορονοϊού. «Ως γονείς πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το καλό και το μέλλον των παιδιών μας. Κάναμε τη συγκεκριμένη επιλογή από κοινού, αφενός λόγω των δυσκολιών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και όχι μόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία και αφετέρου επειδή η Αφροδίτη μας έπρεπε να πάει στο νηπιαγωγείο. Ενδεχομένως, λοιπόν να ήταν δύσκολη η προσαρμογή της σε μια άλλη χώρα. Πέρυσι που πήγε προνήπιο, μέχρι να εγκλιματιστεί και να μάθει τη γλώσσα στην Ιταλία, ήρθε η πανδημία και έχασε μια χρονιά», είπε η μελαχρινή καλλονή εξηγώντας τους λόγους της απάφασής τους.

Να σημειωθεί ότι το 2019, η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε ανάρτησή της στα social media για την επέτειο των τριών ετών από το γάμο της με τον άντρα της ζωής της, είχε παραδεχτεί ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα σε ένα γάμο. «Μια γροθιά, όλοι μαζί, πάντα και παντού, σε όλα και για όλα! Γιατί ένα σπιτικό και ένας επιτυχημένος γάμος στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη κ ανταπόκριση, στο σεβασμό και την εκτίμηση, την καλή διάθεση και υπομονή και φυσικά τη δύναμη της πίστης σου να σε συνοδεύει καθημερινά κ να σε προστατεύει από καθετί κακό. Τίποτα δε μας χαρίστηκε ή δε στρώθηκε με ροδοπέταλα… Το να είσαι γονιός και ανδρόγυνο, είναι ένας καθημερινός αγώνας να μπορείς να συνυπάρχεις και να ανταποκρίνεσαι ως μητέρα, σύζυγος αλλά και ταυτόχρονα να μην ξεχνάς πως είσαι και γυναίκα και φίλη και παρέα και ερωμένη του άντρα σου κ όχι μόνο η μητέρα των παιδιών του…», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Read More

And More