Ελληνίδες celebrities που πήγαν στη δουλειά αγκαλιά με τα παιδιά τους – Οι τρυφερές φωτογραφίες

Η μητρότητα άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, με εκείνες να μιλούν ανοιχτά μέσα από τα social media για τις δυσκολίες αλλά και τις τρυφερές στιγμές της νέας τους καθημερινότητας.

Η Ιωάννα Τούνη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Χριστίνα Μπόμπα είναι μερικές μόνο από τις Ελληνίδες celebrities που έγιναν μητέρες χρησιμοποιώντας τη δυναμική τους στο διαδίκτυο, προκειμένου να περάσουν τα μηνύματά τους για τη μητρότητα στους χιλιάδες ακολούθους τους στα social media.

Η επιστροφή στη νέα καθημερινότητα απασχολεί κάθε μητέρα η οποία πρέπει να φροντίζει για το παιδί της, ακόμη και όσο απέχει εκτός σπιτιού. Δουλειά και παιδί πάνε μαζί; Οι Ελληνίδες celebrities είχαν μια πρώτη εμπειρία πηγαίνοντας στις δουλειές τους αγκαλιά με τα παιδιά τους.

  • Ιωάννα Τούνη

Όπως έχει απαντήσει αρκετές φορές στο instagram η Ιωάννα Τούνη, ο γιος της βρίσκεται διαρκώς υπό την επίβλεψή της, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο προκειμένου να χαλαρώσει την…. φορτωμένη  καθημερινότητά της κρατώντας για λίγο το μωρό.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε  βίντεο από την βιοτεχνία ρούχων της, όπου βρέθηκε με τον γιο της.

«Είμαστε με τον Νουνίτο στη βιοτεχνία να τσεκάρουμε εδώ πέρα τι γίνεται στην παραγωγή μας», είπε η Ιωάννα Τούνη κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της

 

  • Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πρόσφατα μετακόμισαν σε νέα γραφεία την εταιρεία τους, με τον παρουσιαστή να βρίσκεται παράλληλα στις προετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του Dragons’ Den στον ANT1.

Οι δίδυμες κόρες του, είχαν επισκεφτεί τον μπαμπά τους στο πλατό της εκπομπής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πρώτου κύκλου. Στο πλευρό των κοριτσιών διαρκώς και η μαμά, Χριστίνα!

  • Μαίρη Συνατσάκη

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στο διαδικτυακό κατάστημα που διατηρεί με την αδελφή της.

Η επιχειρηματίας – παρουσιάστρια ανέβασε σχετική φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της, Ολίβια. 

Η Μαίρη Συνατσάκη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά μετά τη γέννα, παραδέχτηκε πως βρίσκεται διαρκώς μαζί με την κόρη της: «Είναι η πρώτη φορά που φεύγω στα έξι μέτρα απόσταση από το μωρό. Είναι έξω στο πάρκιγνκ με τον Ίαν. Ήταν δύσκολη μέρα σήμερα», δήλωνε η Μαίρη Συνατσάκη.

  • Αννίτα Μπραντ

Πρόσφατα απέκτησε το δεύτερο παιδί της, έχοντας ανοίξει το κεφάλαιο της μητρότητας με τον ερχομό του γιου της!

Η γνωστή make up artist στο παρελθόν είχε βρεθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αγκαλιά με τον γιο της…

«Έχουν υπάρξει άπειρες στιγμές όπως αυτό στην φωτογραφία: με το μωρό αγκαλιά να προσπαθώ να δουλεύω είτε από το σπίτι, είτε στον υπολογιστή, είτε στο γραφείο, είτε στην φωτογράφηση για την καινούργια μας παλέτα  Χριστοπουλάκι έχει τον έλεγχο σε όλα!!!!  Ps.: δείτε πως μου κρατάει το χέρι», είχε γράψει στην ανάρτησή της η Ανίτα Μπραντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)

Read More

And More