“Ελληνοφρένεια” και του χρόνου στον Alpha!

Οχι, ο Τσολιάς δεν θα πάρει τελικά τα… τσαρούχια του στο χέρι από τον Alpha, όπως ήθελαν κατά την διάρκεια του χειμώνα πολλοί και διάφοροι, οι οποίοι έσπευδαν να προδιαγράψουν το τέλος της συνεργασίας της Ελληνοφρένειας με το κανάλι της Κάντζας.

Με άλλα λόγια; Το τέλος αυτό τελικά δεν ήρθε ποτέ, μιας και μπορεί να φτάσαμε αισίως στο τέλος της σεζόν, όμως, η εκπομπή συνεχίζει κανονικά την πορεία της και του χρόνου στον Alpha.

Σε μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική ζώνη, η σατιρική εκπομπή είχε μια δυνατή παρουσία στον πίνακα της τηλεθέασης, καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς. Κατέγραψε σταθερά ανοδική πορεία με υψηλές αποδόσεις και έχτισε το δικό της φανατικό κοινό.

Μέσα από ανελέητη σάτιρα, ο ανατρεπτικός Τσολιάς, ο απρόβλεπτος Μπαλούρδος και οι συνεργάτες τους καυτηρίασαν τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας και της καθημερινότητάς, γκρέμισαν τη σοβαροφάνεια και αμφισβήτησαν κάθε μορφή εξουσίας.

Στη φετινή επιτυχημένη σεζόν, η «Ελληνοφρένεια» κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 18,9% στο δυναμικό κοινό 15-44. Οι υψηλότερες αποδόσεις της εκπομπής σημειώθηκαν στους άνδρες 35-44 ετών με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 22,2% και στις γυναίκες 35-44 ετών με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 20%

Τέλος, όπως ήδη σας ανέφερα, η «Ελληνοφρένεια» θα χτυπήσει ξανά στο νέο πρόγραμμα του Alpha, το φθινόπωρο.

Read More

And More