Έλντα Λάσκα: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του GNTM στη Μύκονο – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της! [pics]

Η Έλντα Λάσκα ήταν μια από τις παίκτριες του GNTM που έκαναν από τις θεαματικότερες αλλαγές στο look τους. Το καρέ που είχε το αποχωρίστηκε -μετά από πολύ κλάμα και φέρνοντας μεγάλη αντίσταση- για ένα κοντό αντρικό κούρεμα, καρφάκια. Όσο για το χρώμα, το κίτρινο-ροζ μαλλί της βάφτηκε ανοιχτό ξανθό, σχεδόν άσπρο, και το makeover της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Η ίδια, μάλιστα, κατάφερε να το αναβαθμίσει και να μετατραπεί σε μια στιγμή σε top model.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του reality μόδας του STAR, η Έλντα Λάσκα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” να απολαμβάνει τις πρώτες βουτιές της στην παραλία του Ορνού. Ωστόσο, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε, καθώς πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Greece’s Next Top Model. Πλέον, τα μαλλιά της έχουν μακρύνει αρκετά, τόσο που φτάνουν στο ύψος των ώμων, ενώ έχει γίνει μελαχρινή, υιοθετώντας μια απόχρωση που αδιαμφισβήτητα της ταιριάζει απόλυτα.

Φορώντας ένα κοραλί μπικίνι, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, μαγνητίζοντας πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων. Και όχι άδικα, αφού διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο σίγουρα θα ζήλευαν όλες οι γυναίκες.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Έλντα είναι φανερά ανανεωμένη και μας αρέσει πολύ!

Read More

And More