Site icon TLIFE

Ελπίδα Ιακωβίδου για Τζώνη Καλημέρη: «Η διαφορά ηλικίας είναι για εμένα ένα νούμερο – Είναι υπέροχος άνθρωπος»

Τζώνη Καλημέρης και Ελπίδα Ιακωβίδου παντρεύονται το καλοκαίρι στο Νυμφαίο, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το TLIFE πριν από λίγες ημέρες.

Η Κύπρια παρουσιάστρια µιλάει αποκλειστικά στη Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, «Secret» για τον γάµο της και το νέο βήµα στη ζωή της.

«Στις 25 Σεπτεµβρίου είχα γενέθλια και µαζί µε τους φίλους µου (σ.σ.: ο Τζώνη) µου έκανε σε ένα µαγαζί στην Κύπρο πάρτι-έκπληξη. Εκεί µου έδωσε ένα δαχτυλίδι, όχι µονόπετρο, χωρίς να µου πει ευθέως “µε παντρεύεσαι;”. Ήταν ένα δαχτυλίδι αφοσίωσης, αγάπης και µου είπε ουσιαστικά: “Θέλω να ζήσουµε πράγµατα µαζί”. Ευτυχώς που δεν µου έκανε την κλασική πρόταση γάµου, γιατί θα έφευγα. Θα φοβόµουν. Θα ήταν ξαφνικό».

«Στη συνέχεια συζητήσαµε ότι θα προχωρήσουµε στον γάµο, εφόσον θέλουµε και οι δύο να είµαστε µαζί. Εγώ στις 13 Ιουνίου ολοκληρώνω την εκποµπή µου στην Κύπρο και έρχοµαι πλέον Ελλάδα, τόσο για τον γάµο όσο και για την καινούργια µας, κοινή ζωή».

Αναφορικά με τον γάμο της με τον Τζώνη Καλημέρη, η Ελπίδα Ιακωβίδου παραδέχεται: «Το Μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό Νυµφαίο, στην εκκλησία, µε κουµπάρους πολύ στενούς µας φίλους, την Κατερίνα, που είναι παιδική µου φίλη, και τον Σταύρο, φίλο του Τζώνη, που µας γνώρισε.

Ο Σταύρος έχει σπίτι στο Νυµφαίο και βρεθήκαµε µέσω κοινής παρέας σε περίοδο διακοπών εκεί, όπου και έγινε η γνωριµία. Εγώ στην αρχή ήµουν πολύ συγκρατηµένη και του µιλούσα στον πληθυντικό και αυτός, µε την ευγένεια που τον διακατέχει, µου είπε ότι δεν χρειάζεται πληθυντικός. Ξεκινήσαµε να µιλάµε επαγγελµατικά πρώτα για θέµατα του χώρου µας. Ο Τζώνη µε κυνήγησε και το επεδίωξε, γιατί ήταν και πρακτικά δύσκολο. Ηθελε να το κρατήσει. Και το κράτησε».

«Θαυµάζω την ευγένειά του, την ψυχραιµία του, τους όµορφους τρόπους του, την αυθεντικότητά του, το χιούµορ του», εξομολογήθηκε, επίσης.  

Το ζευγάρι έχει 24 χρόνια διαφορά, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε ποτέ εµπόδιο στη σχέση τους. «Η διαφορά ηλικίας είναι απλώς ένα νούµερο. Σηµασία έχει ο άνθρωπος και η ψυχή του. Ο Τζώνη για µένα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και χαίροµαι που τον έχω στη ζωή µου», κατέληξε η Ελπίδα Ιακωβίδου μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη.

Φωτογραφίες: NDP

 

© 2025 tlife.gr