Eλπίδα: “Με τον Θεοχάρη έχουμε γίνει μάνα και γιος!”

Η Ελπίδα μίλησε στην ”Πρωινή Μελέτη” για τις σχέσεις της με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη: ”Με τον Θεοχάρη έχουμε γίνει μάνα και γιος. Όσο και αν δεν θέλουν να βγαίνει προς τα έξω αυτό. Είναι ένα παιδί πολύ καλά γαλουχημένο από την οικογένειά του και το αισθάνομαι σαν παιδί μου. Ό,τι και να του ανατεθεί θα το βγάλει έξω επάξια. Είναι αλογάκι που καλπάζει, θα προχωρήσει μέχρι εκεί που πάει”.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απείχε τόσο καιρό απάντησε: ”Η απουσία δεν είχε να κάνει καμία σχέση με πρόβλημα υγείας. Ήταν καθαρά και μόνο δικιά μου επιλογή. Απλά δεν ήθελα να είμαι μέσα στα πράγματα. Δεν ήθελα να εμφανίζομαι, εμφανίστηκα τώρα γιατί δεν μπορούσα αυτή τη μιζέρια που περνάει ο κόσμος. Δεν ήταν θέμα οικονομικό αλλά ασφάλειας ψυχολογικής. Ήταν κατάλληλη ευκαιρία να πάρω εγώ τα πάνω μου και, αν μπορούσα να διασκεδάσω και τους άλλους, καλώς”.

Μετά το Just the two of us έχει δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις και αισθάνεται ευγνωμοσύνη γι’αυτό. Ωστόσο εκείνο που θέλει περισσότερο είναι να μπει στο studio και να ηχογραφήσει το νέο της album, κάτι που έχει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Read More

And More