Elton John: Τα ξαναβρήκε με τη μητέρα του μετά από 8 χρόνια!

Ένα από τα πιο γνωστά και συγκινητικά τραγούδια του Elton John είναι το Sorry seems to be the hardest word. Κι όμως, ο Sir Elton John βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του Sheila Farebrother μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα, ο ίδιος ο τραγουδιστής που δεν μας έχει συνηθίσει να μιλάει για την μητέρα του δημόσια έκανε επίσημη δήλωση και είπε στην Daily Mirror πως έχουν αρχίσει να έχουν και πάλι επαφές οι δυο τους.

Μητέρα και γιος είχαν οκτώ ολόκληρα χρόνια να μιλήσουν ενώ την αρχή έκανε πριν λίγους μήνες ο 68χρονος τραγουδιστής όταν η μητέρα του έκλεινε τα 90. Της έστειλε, λοιπόν, στα γενέθλιά της μια κάρτα που έγραφε: “Wow! 90! Συγχαρητήρια! Με αγάπη, Elton, David, Zachary και Elijah”.

Όσον αφορά τον λόγο που μητέρα και γιος σταμάτησαν να μιλάνε; Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα του Elton John στη μητέρα του το 2008 στο οποίο της ζητούσε να κόψει κάθε επαφή με τους δύο φίλους της, Bob Halley και John Reid οι οποίοι εργάζοντας στην συνοδεία του τραγουδιστή και τους οποίους απέλυσε. H μητέρα του που ήταν η μοναδική που μπορούσε να του φέρει αντίρρηση του είπε πως κάτι τέτοιο αποκλείονταν, ότι ο Bob ήταν σαν γιος της και προς μεγάλη της έκπληξη αυτό που πήρε ως απάντηση είναι ότι τη μισεί.

Ευτυχώς, οκτώ χρόνια μετά, οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν κι έτσι μητέρα και γιος είναι και πάλι κοντά.

Read More

And More