Έλβις Πρίσλεϊ: Στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς η κόρη του, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από λίγες ώρες η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, καθώς έπαθε καρδιακή ανακοπή.

Λίγο αφότου της έγινε ΚΑΡΠΑ στο σπίτι της, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 54χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Daily Mail αναφέρει πως οι γιατροί κατάφεραν να «ανακτήσουν τον σφυγμό της», προτού την πάνε στο νοσοκομείο. Το ΤΜΖ συμπληρώνει σε δημοσίευμά του, ότι της χορηγήθηκε αδρεναλίνη προκειμένου να επανέλθει ο σφυγμός της και αυτή τη στιγμή λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Η κατάστασή της ωστόσο, αυτή τη στιγμή, παραμένει ασαφής.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε ο θρυλικός τραγουδιστής, Έλβις Πρίσλεϊ με τη σύζυγό του, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Η Πρίσλεϊ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς. Εκείνη και η μητέρα της ήταν εκεί για να δουν τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει βραβείο για την ερμηνεία του στον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϋ στην ταινία «Elvis».

Η 54χρονη έχει 3 παιδιά και διαχειριζόταν την προσοδοφόρα «Elvis Presley Enterprises» μέχρι το 2005, όταν αποφάσισε τελικά να πουλήσει όλη την επιχείρηση.

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal/Images

Read More

And More