Έμα Στόουν: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τον Γιώργο Λάνθιμο – Φωτογραφίες TLIFE

Στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Βληχή» στην οποία πρωταγωνιστές είναι οι καταξιωμένοι και διεθνούς φήμες ηθοποιοί, Έμα Στόον και Νταμιάν Μπονάρ.

Η Έμμα Στόουν που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας για την πρεμιέρα της ταινίας, επέλεξε για τη σημερινή βραδιά να φορέσει ένα λευκό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της καταφέρνοντας για ακόμη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η ταινία «Βληχή» ειναι μια 30λεπτη βωβή ταινία και ο τίτλος της, δε σημαίνει τίποτα άλλο πέρα από τον ήχο του βελάσματος των αιγοπροβάτων, τα οποία βλέπουμε στα πρώτα πλάνα της ασπρόμαυρης “Βληχής” να ανεβοκατεβαίνουν τα βράχια του τηνιακού τοπίου.

Η ιστορία της ταινίας, μια ιστορία νεκραναστάσεων με οδηγούς το ερωτικό πάθος και το ένστικτο της επιβίωσης, έρχεται από πολύ μακριά. Από μια αταβιστική κληρονομιά κι ένα εθνογραφικά πληθωρικό παρελθόν που επιβιώνει, διασχίζοντας χώρο και χρόνο, ως σήμερα. Από ένα σύμπαν όπου όλες οι ιστορίες ξεπηδούν μέσα απ’ τη γη, ο έρωτας και ο θάνατος είναι δεμένοι κόμπο και η φύση επιβλέπει αδιάφορη τη σισύφεια προσπάθεια των ανθρώπων να ξεφύγουν από τη μοναχική τους μοίρα και να ενταχθούν σε μια (στοιχειώδη) κοινωνική συνθήκη.

Η «Βληχή» όμως, δεν είναι η πρώτη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμα Στόουν αφού στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί και για χάρη της «Ευνοούμενης»¨για την οποία η ηθοποιός είχε προταθεί για το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου στα Όσκαρ.

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν εκτός από ένα άψογο καλλιτεχνικό δίδυμο, φαίνεται πως έχουν δέσει και ως φίλοι γι’ αυτό και η ηθοποιός αποφάσισε να παίξει αφιλοκερδώς στη «Βληχή».

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από την πρώτη επίσημε προβολή της ταινίας “Βληχή” που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Έμα Στόουν

Νταμιάν Μπονάρ, Γιώργος Λάνθιμος, Έμα Στόουν

Φωτογραφίες: TLIFE

Read More

And More