Έμα Στόουν στην Ελλάδα: Έτσι ήταν το 24ωρο στη χώρα μας – «Αυτοκόλλητη» με τον Γιώργο Λάνθιμο – Φωτογραφίες

Η οσκαρική ηθοποιός Έμα Στόουν βρίσκεται στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της ταινίας «Βληχή» και, αναμφίβολα, η άφιξή της αποτελεί είδηση. Τι κι αν η 33χρονη Αμερικανίδα περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala, πέταξε τις γόβες και τα λαμπερά φορέματα, ντύθηκε casual και «πέταξε» για την Αθήνα, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η Έμα Στόουν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης 4/5 στο αεροδρόμιο και αμέσως, με τη συνοδεία σωματοφύλακα, μετέβη στο αυτοκίνητο που θα την πήγαινε στην «καρδιά» της Αθήνας. Η ίδια, ντυμένη στα μαύρα, δεν ήθελε να δώσει στόχο, αλλά οι paparazzi την «τσάκωσαν»!

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεινε, πολλοί φωτορεπόρτερ στήθηκαν για να την απαθανατίσουν. Καρέ – καρέ καταγράφηκε μία ώρα περίπου αργότερα μετά την άφιξή της στην Αθήνα.

Στο ΣΕΦ με τον Γιώργο Λάνθιμο

Το ίδιο βράδυ, μπορεί τα βλέμματα να ήταν κολλημένα στον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με το Μονακό για το Fianl 4 της Euroleague, ωστόσο οι Πειραιώτες αποθέωσαν την Έμα Στόουν που καθόταν στις κερκίδες του σταδίου, παρέα με τον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος υπογράφει τη «Βληχή». Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έφερε γούρι στον «θρύλο» ο οποίος κέρδισε την πρόκριση.

Χειροκρότησε τους παίκτες, πανηγύρισε σαν μικρό παιδί και δεν χάλασε χατίρι και στους φωτογράφους.

Η σύζυγος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και πρώην βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Ελευθερία Κούκου ανέβασε μία φωτογραφία στα social media της, μαζί με την διάσημη ηθοποιό.

Μάλιστα, έγινε και trend στο twitter!

Στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Έμα Στόουν βρέθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο. Με τη διάθεση στα ύψη και με ένα πελώριο χαμόγελο, η Έμα Στόουν δήλωσε ότι είναι δώρο να δουλεύει με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη.

«Ο Γιώργος είναι δώρο. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για όσα μου αρέσουν όταν συνεργάζομαι με τον Γιώργο. Πρώτα από όλα τα πάμε πολύ καλά, ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Καλλιτεχνικά, είναι μεγάλη ευτυχία το να εμπιστεύεσαι ολοκληρωτικά έναν σκηνοθέτη. Οταν κάθεται στην κάμερα ο Γιώργος, δεν ανησυχώ για τίποτα, για καμία λεπτομέρειαΕίναι πολύ προσεκτικός, έχει εμμονή με τη λεπτομέρεια (και το λέω για καλό), δεν του ξεφεύγει τίποτα» δήλωσε.

Η «Βληχή» θα παρουσιαστεί στις 6, 7 και 8 Μαΐου στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE, NDP

Read More

And More