Εμάνουελ Μακρόν και Μπριζίτ Μακρόν κλείνουν 14 χρόνια μαζί: Το love story του ζευγαριού

O Εμάνουελ Μακρόν και η Μπριζίτ Μακρόν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ξένης showbiz και αυτό το αποδεικνύει κάθε τους δημόσια εμφάνιση, αφού ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας και η Brigitte Trogneux παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2007 και πριν από λίγες ημέρες είχαν την 14η επέτειό τους. Ωστόσο, η σχέση τους, έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού κανείς δεν περίμενε πως αυτός ο γάμος θα κρατήσει τόσα χρόνια, ενώ όλοι έκαναν θεωρίες συνωμοσίας, θέλοντας να εξηγήσουν αυτή τη σχέση.

  

Η γνωριμία τους

Όλα ξεκίνησαν όταν η Brigitte Trogneux χώρισε από τον σύζυγό της, Αndré-Louis Auzière, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Το 1994 ο Emmanuel Macron γνώρισε την Brigitte Trogneux σε ηλικία 15 ετών, όταν ήταν μαθητής της στο Λύκειο των Ιησουϊτών της Αμιένης. Ο πρόεδρος της Γαλλίας ερωτεύθηκε παράφορα την καθηγήτριά του και μόλις οι γονείς τους κατάλαβαν την αδυναμία του προς εκείνη, τον απομάκρυναν, στέλνοντάς τον να τελειώσει το σχολείο στο Παρίσι. Φυσικά, ό,τι και να έκαναν δεν ήταν αρκετό, καθώς μόλις η Trogneux το 2006 πήρε διαζύγιο και ο ίδιος ήταν σε ηλικία γάμου, ο Macron ζήτησε το χέρι της από τα παιδιά της, που δεν είχαν καμία αντίρρηση.

Ο γάμος τους

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με το ζευγάρι να κλείνει φέτος 14 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου. Μέχρι σήμερα, η σχέση τους, από τη στιγμή που ο Macron ορίσθηκε Πρόεδρος της Γαλλίας και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους, είναι ό,τι πιο τρυφερό έχουμε δει σε δημόσιο επίπεδο, με κάθε τους εμφάνιση να μας υπενθυμίζει πως ο πραγματικός έρωτας, υπάρχει!

Πηγή φωτογραφιών: splash

Read More

And More