Εμανουέλ Μακρόν – Μπριζίτ Τρονιέ: Η άφιξή τους στην Ελλάδα! [vid]

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφθασαν λίγο πριν τη μια το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν (Emmanuel Macron) με την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ – Μακρόν (Brigitte Trogneux). Το ζευγάρι θα παραμείνει στην Ελλάδα ως και το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε και θα αναχωρήσει για τη Γαλλία.

Φορώντας ένα μαύρο chinos παντελόνι με λευκό τοπ και μαύρες γόβες, η Μπριζίτ Τρονιέ εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της Εμανουέλ Μακρόν που επέλεξε σκούρο κουστούμι για την άφιξή του στην Ελλάδα. Τα βλέμματα, βέβαια, τράβηξε και η ακριβή λευκή hand bag της Τρονιέ.

Το πρόγραμμα και των δυο θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, δεδομένου ότι δεν θα παραστούν μαζί σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις. Συγκεκριμένα ο Εμανουέλ Μακρόν σήμερα στις 13.30 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Ενώ, στις 3 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί και ξενάγηση της στην Ακρόπολη με τη συνοδεία της Μπέττυς Μπαζιάνα!

Read More

And More