Έμαθε ότι έχει καρκίνο την ημέρα του γάμου της

Λίγες ώρες πριν από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της πληροφορήθηκε πως έπασχε από καρκίνο. Το πιο συντριπτικό είναι ότι η ίδια πίστευε πως είναι έγκυος.

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, ομως είναι η πραγματική ιστορία ζωής της Lucy Duffy από το Leeds της Αγγλίας. Λίγες ώρες πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με το σύζυγό της, πληροφορήθηκε πως είναι καρκινοπαθής. Η ίδια ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό, όπως αδιαθεσία κατά τις πρωινές ώρες και μία μικρή γυναικολογική αιμορραγία. Το ζευγάρι προσπαθούσε να κάνει παιδί, κι έτσι η νεαρή κοπέλα κάλεσε αμέσως την αρμόδια μονάδα για εγκυμοσύνες και αναφέροντας τα συμπτώματα τη διαβεβαίωσαν ότι είναι όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.

Η νεαρή κοπέλα έκανε εξετάσεις να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της και σκόπευαν με το σύζυγό τους στο πάρτυ που θα ακολοθούσε μετά την τελετή του γάμου να ανακοινώσουν την ευχάριστη είδηση σε όλους τους συγγενείς και φίλους που ήταν καλεσμένοι. Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας . Λίγες ώρες πριν φορέσει το νυφικό της το τηλέφωνο χτύπησε και πληροφορήθηκε τα συντριπτικά νέα. Στην πραγματικότητα δεν περίμενε μωρό αλλά είχε όγκο. Πρόκειται για μία περίπλοκη και ανώμαλη εγυμοσύνη που ονομάζεται “μοριακή εγκυμοσύνη”. Είναι ιδιαίτερα σπάνια και μπορεί να συμβεί μία φορά στις 2.000. Ουσιαστικά μπορεί να προκύψει όταν ένα ή περισσότερα σπερματοζωάρια εμφυτεύονται σ’ ένα ωάριο αλλά δε μπορούν να αναπτυχθούν φυσιολογικά σε έμβρυο με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκυμονεί και να αναπτύσσει ορμόνες χωρίς να μεγαλώνει όμως το έμβρυο που μετατρέπεται σε όγκο.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More