Emilia Clarke: Είχε υποστεί δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες -Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο!

Η Emilia Clarke είχε προχωρήσει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση πριν μερικές εβδομάδες, όταν αποκάλυψε πως έχει επιζήσει δύο επεισοδίων εγκεφαλικής αιμορραγίας, που υπέστη τα πρώτα χρόνια της επιτυχημένης σειρά του δικτύου HBO Game of Thrones. Το πρώτο επεισόδιο, επακόλουθο μιας ρήξης ανευρύσματος, συνέβη την 11η Φεβρουαρίου του 2011, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν, όταν ήταν μόλις 24 ετών.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση που απέτρεψε τα χειρότερα, όμως ξύπνησε με οξείς πόνους και σε αφασία (μερική ή ολική απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων). Το 2013, μόλις είχε ολοκληρώσει τις θεατρικές παραστάσεις στη Νέα Υόρκη, η “Daenerys Targaryen” υποβάλλεται για πολλοστή φορά σε εξετάσεις. Τότε, οι γιατροί βλέπουν ότι το ανεύρυσμα διπλασιάστηκε σε μέγεθος και πρέπει να χειρουργηθεί. Αν και θεωρήθηκε μια απλή διαδικασία, η επέμβαση δεν είναι επιτυχημένη και χρειάζεται εκτάκτως νέο χειρουργείο, με τρυπανισμό, για να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία.

Σήμερα, η Βρετανίδα ηθοποιός χαίρει άκρας υγείας και έχει θεραπευτεί τελείως. Η 32χρονη πλέον Emilia βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Sunday Morning του CBS και μίλησε για τα σκοτεινά συναισθήματα που είχε εκείνη τη δυσάρεστη περίοδο της ζωής της. Μάλιστα, η Emilia Clarke μοιράστηκε και φωτογραφίες από το νοσοκομείο, οι οποίες δεν θύμιζαν σε τίποτα την διάσημη σταρ που βλέπουμε μέσα από τη τηλεόραση.

Δες τις φωτογραφίες που πρόβαλλε η πρωινή αμερικάνικη εκπομπή:

“Η πρώτη φορά που το έπαθα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά τη δεύτερη βρήκα εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη”, δήλωσε μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones.

Read More

And More