Emily Ratajkowski: Εξακολουθεί ν’ αποθεώνει την Ελλάδα κι εμείς τις καμπύλες της

Σχεδόν μια εβδομάδα βρίσκεται στην Ελλάδα η Emily Ratajkowski με αφορμή το φαντασμαγορικό opening του Nammos, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Μαζί με την Gigi Hadid και την Kate Moss έδωσαν το παρών στην λαμπερή εκδήλωση και φυσικά μαγνήτισαν τα βλέμματα. H Emily όμως φαίνεται ν’ απολαμβάνει περισσότερο απ΄όλες τη διαμονή της στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο νησί των ανέμων.

Η Emily όλες αυτές τις μέρες περνά μοναδικές στιγμές και απολαμβάνει όσο μπορεί το ελληνικό νησί, ποζάροντας στον αγαπημένο της φωτογράφο ασταμάτητα. Και μετά από το show όμως, είχε απίστευτη όρεξη για βόλτες, θάλασσα κι ελληνικό ήλιο. Έτσι μοιράστηκε ακόμη κάποιες σέξι φωτογραφίες μαζί μας, φορώντας μαγιό από την συλλογή της, αλλά και μη σταματώντας να λέει πόσο της αρέσει στην Ελλάδα.

Και φυσικά κοιτώντας κάποιος τις φωτογραφίες της, θα σταθεί σίγουρα στις σέξι αναλογίες και καμπύλες της. Η Εmily είναι μόνο 26 αλλά έχει καταφέρει να τη μάθει όλος ο πλανήτης. Ωστόσο δεν είναι ελεύθερη, καθόλου τον περασμένο Φεβρουάριο παντρεύτηκε τον τον παραγωγό Sebastian Bear-McClard.

Really vibin with Greece tbh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Read More

And More