Εμμανουέλα Μάινα: Αυτές είναι οι δύο κοπέλες από το GNTM που της λείπουν περισσότερο!

Η Εμμανουέλα Μάινα αποχώρησε για δεύτερη φορά από το Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης (26-11-2019). Η Εμμανουέλα μαζί με την Πόπη Γαλέτσα και την Ελευθερία Καρνάβα, ήταν οι τρεις παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι και τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους στο ριάλιτι μόδας. Όμως μετά από μια ακόμη απαιτητική φωτογράφηση του GNTM, η Εμμανουέλα Μάινα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και αποχώρησε ξανά από το παιχνίδι.

Το όμορφο μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη έχει επιστρέψει στην προηγούμενη καθημερινότητα της και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως χώρισε από τον πρώην σύζυγό της μετά από δύο χρόνια γάμου. Πλέον είναι έτοιμη για νέα ξεκινήματα στη ζωή της, χωρίς να σταματά να κυνηγά τα όνειρά της.

Μπορεί η Εμμανουέλα να έχει αφήσει πίσω της το GNTM, όμως της λείπουν κάποιες από τις συμπαίκτριες της στο ριάλιτι μόδας. Έτσι το βράδυ της Δευτέρας δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το παιχνίδι στέλνοντας την αγάπη της στην Ίλντα Κρόνι και την Ελευθερία Καρναβά.

Read More

And More