Ένα φιλανθρωπικό fashion event αφιερωμένο στις γυναίκες με πολλές επώνυμες παρουσίες!

Μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς. Επώνυμες κυρίες από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και μουσικό χώρο δέχτηκαν να κάνουν πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό ενισχύοντας το έργο της W.I.N. Hellas.

Στο “Charming” fashion show παρουσιάστηκαν δημιουργίες της σχεδιάστριας Σήλιας Δραγούνη και το TLIFE ήταν εκεί για να σου παρουσιάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Ανάμεσα στις κυρίες που έκαναν πασαρέλα ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας νυφικό. Δες εδώ φωτογραφίες!

Με μεγάλη χαρά βοήθησαν τον σκοπό της βραδιάς και οι Δέσποινα Καμπούρη, Μαρία Κορινθίου, Στέλλα Δημητρίου, Όλγα Φαρμάκη, Άννα Πρέλεβιτς, Κλέλια Πανταζή, Ζενίλτα Ντε Σόουζα, Μάσσα Φασούλα, Josephine Berg, Sara Rodrigues, Maria Vani Da Silva, Ήρα Κατσαντώνη, Νιόβη Τσόγια, Μαρίζα Μπαιρακτάρη, Ελένη Καρποντίνη, Σόφη Πασχάλη, Βάσω Βουγιούκα και Νεσχάν Μουλαζίμ.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ ενώ μουσικά έντυσε την εκδήλωση η Ιωάννα Σεβοπούλου με τον Dj Γιάννη Σαρτζετάκη στα decks.

Από το fashion show δεν θα μπορούσε να λείκει και η Μάντα Παπαδάκου, η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas που από το 2006 λέει “όχι” στην ενδοοικογενειακή βία και στέκεται στο πλευρό των κακοποιημένων γυναικών.


Η Μάντα Παπαδάκου με την Σήλια Δραγούνη

Δες φωτογραφίες!


Αννίτα Ναθαναήλ, Στέλλα Δημητρίου, Νιόβη Τσόγια


Άννα Πρέλεβιτς


Κλέλια Πανταζή με την αδερφή της, Άννυ


Αννίτα Ναθαναήλ, Χριστίνα Παππά, Μάντα Παπαδάκου


Ζενίλτα


Ελένη Καρποντίνη


Δέσποινα Καμπούρη


Σοφή Πασχάλη


Όλγα Φαρμάκη

Read More

And More