“Ένα μήλο την ημέρα”! Η νέα, ανατρεπτική σειρά της ΝΕΡΙΤ…

Μια πρωτότυπη κωμική σειρά με θέμα τις διατροφικές μας συμπεριφορές και συνήθειες με τίτλο ”Ενα μήλο την ημέρα”, θα προβάλλεται στη ΝΕΡΙΤ από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 4.15 μ.μ.
Τρεις συγκάτοικοι με εντελώς διαφορετικές απόψεις περί διατροφής – ο Θοδωρής Αντωνιάδης, η Αγγελίνα Παρασκευαΐδη και η Ιωάννα Πιατά, όπως επίσης και ο Μιχάλης Μητρούσης στον ρόλο του απομηχανής… διατροφολόγου, μας δίνουν καθημερινά αφορμές για σκέψη γύρω από τη σχέση μας με το φαγητό: μπορεί ένας άνθρωπος να ζήσει τρώγοντας μόνο φαστ φουντ; Είναι η μεσογειακή διατροφή ηκαλύτερη συνταγή υγείας κι ευζωίας; Ποιά είναι η πιο έξυπνη μέθοδοςαποτοξίνωσης και ευεξίας; Ισχύει τελικά αυτό που λένε οι γιαγιάδες μας, πως «έναμήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα»;
Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν τους ήρωες της σειράς: ο Θεσσαλονικιός Θοδωρής τρώει τα πάντα, χωρίς ενοχές και χωρίςνα βάζει γραμμάριο, ενώ επιπροσθέτως βαριέται τη γυμναστική. Η Αθηναία Αγγελίνα είναιυπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και της άσκησης. Η Κρητικιά Ιωάννα, λάτρηςτης μεσογειακής κουζίνας, βρίσκεται κάπου ανάμεσα: συχνά επηρεάζεται από τηνΑγγελίνα, είναι όμως, πάντα επιρρεπής στις μικρές «αμαρτίες». Ο Μιχάλης έρχεται να αποκαταστήσει τη διατροφική ισορροπία, επισημαίνοντας σωστά και τα λάθη που κάνουμε όλοι στη διατροφή μας.
Ένα ανατρεπτικό «ταξίδι», γεμάτο διαφορετικές προτάσεις για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, αλλάζοντας τη διατροφή μας και βάζοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση.

Read More

And More