Ενας… παπάς μπορεί να φέρει την Ανοιξη στον ΑΝΤ1 ;

Ενας… παπάς μπορεί να φέρει την Ανοιξη στους πίνακες τηλεθέασης ; Μάλλον αυτό ελπίζουν ή μάλλον κάτι τέτοιο εύχονται οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 και έτσι είπαν να ζητήσουν την βοήθεια απο έναν “συνεργάτη του Θεού” μπας και κάνει το θαύμα του και ο πονοκέφαλος που ακούει στο όνομα καθημερινή, απογευατινή ζώνη, τους φύγει !

Με άλλα λόγια; Οι Αντεννικοί συνεχίζουν τις καθημερινές… τηλε-αλχημείες, προκειμένου να καταφέρουν να φτιάξουν την σωστή συνταγή για την απογευματινή τους ζώνη, με στόχο φυσικά, να πάρει τα πάνω της στους πίνακες τηλεθέασης ! Βλέπετε, η παρουσία του “Είναι Στιγμές” κάθε απόγευμα, σαφέστατα και έχει φέρει υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης ,όμως, η σειρά δεν έχει αναπτύξει ακόμα την δυναμική εκείνη που θα μπορούσε να ειχε αναπτύξει και την οποία πιθανότατα να περίμεναν οι Αντεννικοί, με αποτέλεσμα οι πειραματισμοί να συνεχίζονται.

Οι πειραματισμοί συνεχίζονται γιατί ένας από τους τρόπους για να πατήσει περισσότερο… γκάζι η σειρά από πλευράς τηλεθέασης, είναι να παίρνει ισχυρό lead – in ,δηλαδή, ισχυρή τηλεοπτική πάσα, κάτι τέτοιο το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει επιτευχθεί.

Ετσι, μετά το “Εκείνες κι εγώ” και το “Ezel” από σήμερα ο ΑΝΤ1 τροποποιεί και πάλι το πρόγραμμά του και βάζει καθημερινά στις 6.00 το απόγευμα σε επανάληψη την θρυλική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη , “Αγγιγμα Ψυχής”.

Κίνηση με την οποία – μεταξύ μας – δεν ξέρω κατά πόσο έχει ενθουσιαστεί ο Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος θα βρεθεί να παίζει από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, από τις 6.00 μέχρι και τις 8.00 το βράδυ στον ΑΝΤ1 και μάλιστα σε δύο δουλειές ; Σε δύο δουλειές οι οποίες που θα φαντάζουν σαν… φωτογραφίες “πριν και μετά”, μιας και η μία δουλειά γίνεται ως γνωστόν τώρα και η άλλη; Κοντεύει να πιάσει την… 20ετία !

Read More

And More