Eνας “ψεύτης” κι ένας “mentalist” καλεσμένοι του Γ. Σατσίδη!

Προσκεκλημένος στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη αυτή την εβδομάδα είναι ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο πρωταγωνιστής της πρόσφατης κινηματογραφικής επιτυχίας ”Ζητείται Ψεύτης”, σχολίασε τις πιο δημοφιλείς ταινίες της εβδομάδας και όχι μόνο.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε για την οικονομική κρίση λέγοντας: “Bιώνω την κρίση σαν το σεισμό απλά περιμένω… χωρίς να μπορώ να αντιδράσω!” Ο Οδυσσέας έδωσε επίσης την δική του εκδοχή για τα πυρά που δέχτηκε από τον Χρήστο Λούλη η Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία πρωταγωνίστησε στο ”Ζητείται Ψεύτης”. “Μπροστά στην ουσία της δουλειάς αυτού του είδους τα σχόλια είναι τουλάχιστον ανούσια! Σε όποιον αρέσουμε! Η Ζέτα στον κόσμο αρέσει και ο κόσμος λέει πάντα την τελευταία κουβέντα!” είπε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μιλάει πρώτη φορά και για τη σύζυγό του, Κατερίνα Παπαδάκη. “Ο γάμος μου μαζί της ήρθε πολύ φυσιολογικά! Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να παντρευτούμε!” Ο ίδιος παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει το φλερτ αδιάφορα και θεωρεί άσκοπο να ψαχτεί στο Χόλιγουντ όπως άλλοι συνάδελφοί του. “Δεν θεωρώ ότι στο Χόλιγουντ λείπει το ταλέντο μου!”, αυτοσαρκάζεται.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι έχει δουλέψει ως σερβιτόρος δύο φορές στη ζωή του: “Μία φορά όταν ήμουν μαθητής και μία όταν έμεινα χωρίς δουλειά. Τότε και πάλι ηθοποιός ήμουν,γιατί υποδυόμουν τον άνθρωπο που θέλει να εξυπηρετήσει τον πελάτη!”, συμπλήρωσε χαριτολογώντας.

Στην ίδια εκπομπή θα παρακολουθήσετε αποκλειστική συνέντευξη με τον Simon Baker, πρωταγωνιστή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Μentalist, που προβάλλεται στο Star κάθε βράδυ.

Read More

And More