Ενωση Συντακτών : “Απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν “να γυαλίσουν τα παπούτσια” παρουσιαστή μεσημεριανής, “ψυχαγωγικής” εκπομπής !…”

Στο… off θα βρίσκεται σήμερα το μεσημέρι από τις 3.00 μέχρι και τις 5.00 το ζωντανό πρόγραμμα του Alpha, μετά την απόφαση της Ενωσης Συντακτών να εξαγγείλει δίωρη στάση εργασίας στο κανάλι της Κάντζας, προκειμένου να αρθούν οι δύο απολύσεις συναδέλφων που πραγματοοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Η ΕΣΗΕΑ εξήγγειλε δίωρη στάση εργασίας, προκειμένου η διοίκηση να πάρει πίσω τις απολύσεις των συναδέλφων Νόρας Μολυβιάτη και Στέλιου Προμπονά, οι οποίοι αξίζει να σας επισημάνω, πως δούλευαν για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, για έντεκα ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, μέσα γίνεται λόγος πως οι απολύσεις έγιναν, γιατί οι δύο συνάδελφοι δεν θέλησαν να “γυαλίσουν τα παπούτσια, παρουσιαστή, μεσημεριανής “ψυχαγωγικής” εκπομπής”. Μπορεί η Ενωση Συντακτών να μην κατονομάζει τον γνωστό παρουσιαστή, αλλά νομίζω πως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον ακριβώς γίνεται ο λόγος !

Και για να είμαστε και ακριβείς σε όλα αυτά που λέμε, σας παρουσιάζω την ανακοίωση της Ενωσης Συντακτών :

“…Για μια ακόμα φορά οι δημοσιογράφοι αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα στις επιχειρηματικές επιλογές της εργοδοσίας. Ο τηλεοπτικός σταθμός «ALPHA» , απέλυσε τους συναδέλφους Στέλιο Προμπονά και Πανωραία (Νόρα) Μολυβιάτη, ύστερα από έντεκα χρόνια εργασίας στο κανάλι, γιατί αρνήθηκαν «να γυαλίσουν τα παπούτσια» παρουσιαστή μεσημεριανής «ψυχαγωγικής» εκπομπής.

Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», από τις 15.00 έως τις 17.00 για αύριο Τρίτη, 10 Απριλίου 2012. Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των συναδέλφων με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων…”

Τα όποια περαιτέρω συμπεράσματα δικά σας !

Read More

And More