Επαγγελματικό και όχι προσωπικό το ροζ DVD της Τζούλιας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μπορεί η Τζούλια να έχει υποστεί σοκ μετά την κυκλοφορία του DVD και αρνείται τα πάντα αλλά όλα δείχνουν πως συμβαίνει το αντίθετο…

Άτομο του περιβάλλοντος της, είπε για την χθεσινή της συμπεριφορά: ” Η Τζούλια δεν είναι σε θέση να μιλήσει τώρα. Κάποια στιγμή θα βγει και θα δώσει τις απαντήσεις της. Από το βράδυ της Τρίτης που ενημερώθηκε για την ύπαρξη συγκεκριμένου υλικού δεν μπορεί να ηρεμήσει. Εχει υποστεί σοκ. Όταν είδε το εξώφυλλο του DVD, ξέσπασε σε κλάματα. Δεν μπόρεσε να δει το υπόλοιπο βίντεο. Καλέσαμε γιατρό στο σπίτι για να της προσφέρει ιατρική βοήθεια. Ντρέπεται να βγει εξω και να αντικρύσει κατάματα τον κόσμο, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους. Σας παρακαλώ αρκετή επίθεση έχει δεχτεί. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα 23χρονο κορίτσι. Αφήστε την να ηρεμήσει!”

Η Τζούλια μπορεί να παραδέχτηκε ότι είναι η ίδια στο video, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Μισέλ Παγοσιάν. Ωστόσο δεν μπορεί να πιστέψει ότι δημοσιεύτηκαν αυτές οι στιγμές. Η επόμενη κίνησή της είναι να μιλήσει με τρεις δικηγόρους. Θα καταθέσει μηνύσεις παντός υπευθύνου. Της έχει στοιχίσει πολύ αυτή η ιστορία, λέει δικό της άτομο.

Από την άλλη πλευρά ο παραγωγός του ροζ DVD δηλώνει: “Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω στο θέμα. Η εταιρεία μου δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για να ειπωθούν οποιαδήποτε σχόλια περί παρανομίας. Το απαγορευμένο DVD βρίσκεται σε ευρεία κυκλοφορία αφού προηγουμένως ακολουθήθηκε κάθε νόμιμη διαδικασία. Η κυρία Αλεξανδράτου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.”

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά; Ποια είναι τα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα; Όταν πρόκειται για ένα βίντεο προσωπικών στιγμών δεν γίνεται να υπάρχει φωτισμός, κάμερα και παρουσία τρίτου ατόμου στον ίδιο χώρο, όπως η ίδια Τζούλια έχει παραδεχτεί. Στο DVD η άτακτη ξανθιά ποζάρει κανονικά στον φακό και είναι βαμμένη και περιποιημένη, το οποίο είναι αρκετά ασυνήθιστο να συμβαίνει στις ερωτικές στιγμές.

Ο άνθρωπος που χρησιμοποίσε την κάμερα ήξερε πού θα εστιάσει και οι λήψεις δεν ήταν και τόσο ερασιτεχνικές. Και αφού η Τζούλια γνώριζε από προχθές το βράδυ για την κυκλοφορία του DVD γιατί δεν ζήτησε την συνδρομή του εισαγγελεά για να απαγορεύσει την πώλησή του;

Μία υποτιθέμενη διαφωνία μεταξύ Τζούλιας και εταιρείας παραγωγής του ροζ DVD ήταν ένα από τα καλύτερα διαφημιστικά τρικ που θα μπορούσε να γίνει, ώστε να φέρει και τις επιθυμητές πωλήσεις αφού μιλάμε για την εξάντληση των DVD και για περίπου 200.000 πωλήσεις σε Αθήνα και περιφέρεια!

Read More

And More