«Έπαθα καρκίνο από τα εμφυτεύματα και δεν μπορώ να υποσχεθώ στην κόρη μου ότι θα ζήσω»

Μετά τον χαμό που έγινε με τα επικίνδυνα εμφυτεύματα στήθους από τα οποία προσβλήθηκαν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, έρχεται μία συγκλονιστική εξομολόγηση ενός από τα θύματα. Μια γυναίκα που έπαθε καρκίνο από τα εμφυτεύματα PIP περιγράφει τι πραγματικά συμβαίνει.

Ονομάζεται Susan Grieve, είναι από τη Βρετανία και έβαλε εμφυτεύματα στήθους πριν από 6 χρόνια. Όταν ενημερώθηκε για τα προβλήματα που δημουργούν, δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Προσβλήθηκε από ένα σπάνιο και ταυτόχρονα επιθετικό καρκίνο του μαστού που στην κυριολεξία της έχει καταστρέψει την ζωή καθώς έχει και μια κορούλα και θέλει να την δει να μεγαλώνει. “Δεν μπορώ να της υποσχεθώ ότι δεν θα πεθάνω…”, λέει με συγκίνηση η 40χρονη Susan.

Όταν κατάλαβε το πρόβλημα πήγε στον γιατρό κι εκείνος διαπίστωσε διογκωμένους λεμφαδένες στην περιοχή του μαστού αλλά και στο στομάχι. Πλέον έχει φτάσει σε μια πολύ άσχημη κατάσταση αφού της έχουν πέσει τα μαλλιά, το δέρμα της είναι σαν χαρτί και παίρνει οξυγόνο από ειδικό μηχάνημα.

Δες την διαφορά από το πως ήταν και πως έγινε…

Εκείνη όμως το μόνο που την νοιάζει είναι να γίνει καλά όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να δει την κορούλα της να μεγαλώνει όπως επιθυμεί…

Read More