Στο T-live

Ανατριχιαστική εξομολόγηση από τον πατέρα 11χρονης που κατήγγειλε δάσκαλο: “Της έγραφε ότι θα είναι το κορίτσι του…”

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο μετά τις αποκαλύψεις για τον 48χρονο δάσκαλο, ο οποίος φέρεται να έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο σε μαθήτριες δημοτικού.

Όπως έγινε γνωστό, ο δάσκαλος τέθηκε σε αργία και ο πατέρας της μίας μαθήτριας δημοτικού, που συγκέντρωσε τα μηνύματα 45 45 σελίδων, που φέρεται να έστελνε ο εκπαιδευτικός στην κόρη του και τον κατήγγειλε στις Αρχές, μίλησε στον δημοσιογράφο Μάνο Μπανασάκη και το T-live. Η εξομολόγηση για το πώς έφτασε να ανακαλύψει τα ανάρμοστα μηνύματα που έστελνε ο 48χρονος στην κόρη του ανατριχιάζουν.

«Της έλεγε ότι αν ήταν στην ηλικία της, θα ήταν το κορίτσι του. Της έλεγε ότι θα της σηκώσει τη μάσκα και θα της δώσει ένα φιλάκι στο μάγουλο και μετά θα της δώσει κι ένα φιλάκι στο στόμα. Εκεί ξέφυγε. Εγώ λύγισα. Εκστασιάστηκε με όλα αυτά και μάλιστα όταν η μικρή του έλεγε ότι πάει για ύπνο, αυτός της έστελνε μέχρι αργά. Της είχε πει μάλιστα να σβήνει τα μηνύματα. Δεν σβήστηκαν ποτέ τα μηνύματα. Την επόμενη ημέρα πήρα τον ενηλίκων και τους διάβασα μερικά μηνύματα. Οι κινήσεις ήταν άμεσες και πήγαν και τον συνέλαβαν. Είναι δύσκολο να το χωνέψεις γιατί δεν είχε δώσει δικαίωμα…», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Read More

And More