Δημήτρης Λιγνάδης: Στο κελί “αγκαλιά” με τη δικογραφία – Πώς αντέδρασε όταν του πήραν το κινητό

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ από το βράδυ του Σαββάτου (20.02.2021). Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή θα απολογηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δεύτερη νύχτα στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ πέρασε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται μόνος του στο κελί, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, ενώ υπάρχει μόνιμα αστυνομικός απ’ έξω για επιτήρηση, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Όταν του αφαιρέθηκε το κινητό, εκείνος ρώτησε πώς θα επικοινωνεί με τον δικηγόρο του, για να λάβει την απάντηση ότι υπάρχει καρτοτηλέφωνο για όταν θελήσει να του μιλήσει, αλλά πάντα παρουσία αστυνομικού. 

Διάβασε επίσης εδώ: Δημήτρης Λιγνάδης: Το κουβάρι αποκαλύψεων που οδήγησε στη σύλληψη και το βαρύ κατηγορητήριο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από χθες, Κυριακή (21.02.2021), που έλαβε τη δικογραφία, τη μελετά συνέχεια και κρατά σημειώσεις. Ο κατηγορούμενος καλείται πλέον με την απολογία που θα δώσει την Τετάρτη το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας, να αντικρούσει τόσο την κατηγορία όσο και το νομικό σκεπτικό που οδήγησε στην σύλληψη του και ενδεχομένως τον φέρει αντιμέτωπο με την έκδοση εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More