Δόμνα Μιχαηλίδου: Η απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη – «Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας»

Απάντηση στα όσα έγραψε το πρωί της Πέμπτης 28/9 ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την επίσκεψή του σε κέντρο ΑμεΑ έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου. Η υφυπουργός Παιδείας τόνισε ότι δεν ήταν προσκεκλημένη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε πήγε να παίξει σε κάποιο video clip.

Η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

«Υποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός;

Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα.

Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση». 

Read More

And More