Έγκλημα στα Γλυκά νερά: Η οικογενειακή γαλήνη που μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη – Φωτογραφίες

Η άγρια δολοφονία της 20χρονης κοπέλας από την Αγγλία, της μητέρας που αντιστάθηκε στους ληστές για να προστατεύσει το παιδί της κι εκείνοι δεν δίστασαν να της κλείσουν το στόμα με μαξιλάρι μέχρι να ξεψυχήσει, έχει σοκάρει όχι μόνο την τοπική κοινωνία στα Γλυκά Νερά αλλά όλο το Πανελλήνιο. Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (11.05.2021) με τους δράστες, που ήταν τουλάχιστον τρεις, να μπαίνουν στο σπίτι της οικογένειας από παράθυρο της πίσω πλευράς του σπιτιού.

Το διώροφο σπίτι στην οδό Πανάγου στα Γλυκά Νερά έμεναν ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, μαζί με την 20χρονη σύζυγό του και το 11 μηνών κοριτσάκι τους.

Οι τρεις δράστες ανέβηκαν στη σοφίτα όπου βρισκόταν η 20χρονη, δίπλα στην κούνια του μωρού της. Η γυναίκα (σ.σ. που ήταν αθλήτρια kick boxing) προσπάθησε να φωνάξει, να τους σταματήσει. Αλλά εκείνοι ήταν αδίστακτοι. Αφού τη βασάνισαν, με ένα μαξιλάρι, την έπνιξαν και την άφησαν νεκρή δίπλα στο παιδί της.  

Αφού κατάφεραν να βρουν και να αρπάξουν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα ισόποσης αξίας, οι ληστές διέφυγαν χωρίς κανείς να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Από την ευτυχία στον απόλυτο εφιάλτη

Το ζευγάρι ζούσε το δικό του παραμύθι τον τελευταίο χρόνο. Είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και τον Ιούνιο του 2020 είχε έρθει στη ζωή το κοριτσάκι τους, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους.

Για τον 32χρονο πιλότο και την 20χρονη κοπέλα κυριαρχούσε η απόλυτη ευτυχία. Άλλωστε, αυτό μαρτυρούν και τα ευτυχισμένα οικογενειακά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα, η τριμελής οικογένεια είχε πραγματοποίησε το πρώτο ταξίδι της στο Ντουμπάι, ενώ είχαν δημιουργήσει κι έναν λογαριασμό στα social media για «οικογενειακές φωτογραφίες».

Με πληροφορίες από Newsit.gr

 

Read More

And More