Γιώργος Καραϊβάζ: “Δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα”- Η σοκαριστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Για τη στιγμή της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπάλληλος του δήμου Αλίμου που έγινε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δεν φαινόταν κανένα χαρακτηριστικό τους. Η εικόνα που μου έχει μείνει είναι αυτού με το στρατιωτικό μπουφάν να εκτελεί» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε πως οι τρεις δημοτικοί υπάλληλοι μόλις είχαν τελειώσει την εργασία τους, στο παρκάκι έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου.

Όπως περιγράφει τους είχαν πλάτη αλλά όταν «ακούσαμε έναν ήχο σαν εξάτμιση, μετά ακούσαμε κι άλλους ήχους και γυρίσαμε κι είδαμε αυτόν να του ρίχνει από πάνω. Μέχρι να γυρίσουμε, είχαν φύγει», είπε, ενώ τόνισε πως όλο αυτό κράτησε λιγότερο από μισό λεπτό. «Ήταν τόσο γρήγορο . Όλα έγιναν μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα», είπε σχετικά.

Ακόμη παρατήρησε πως «το όπλο σαν να είχε προέκταση σιγαστήρα, παρολαυτά ακούστηκε κάτι», περιγράφοντας τον ήχο ως εξάτμιση.

Σε ερώτηση για το αν αντέδρασε το θύμα, είπε πως, «δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα. Δεν μίλησαν, δεν άλλαξαν κουβέντα» ενώ το όχημα των δυο δραστών «ένα χαμηλό σκουτεράκι κακορίζικο, προσπάθησα να δω την πινακίδα, δεν είδα τίποτα».

«Τον είδα, πάγωσα, πήρα την αστυνομία κι ήρθαν μέσα στο 5λεπτο», ενώ ανέφερε πως στο σημείο βρίσκονταν μόνο «εμείς οι τρεις που δουλεύαμε».

Μάλιστα όλα έγιναν τόσο γρήγορα καθώς κανείς από τη γειτονιά δεν το κατάλαβε. «Αφού έκλεισε η αστυνομία το χώρο, τότε άρχισαν να μαζεύονται», είπε ο μάρτυρας.

Πηγή: Newsit.gr

 

Read More

And More