Γλυκά Νερά: “Είδαμε ψυχρότητα” – Ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το βρέφος είχε υποπτευθεί τον πιλότο

Η πρώτη εντύπωση που αποκτούν οι αστυνομικοί σε έναν τόπο εγκλήματος είναι συνήθως η σωστή. Αυτό έγινε και στα Γλυκά Νερά, όπως αποκαλύπτει τώρα ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ήταν ξημερώματα 11ης Μαΐου όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη μεζονέτα, στα Γλυκά Νερά, όπου έμεναν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η 20χρονη Κάρολαϊν και το 11 μηνών μωρό τους. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον πιλότο δεμένο και την κοπέλα νεκρή στο κρεβάτι.

Η εξέλιξη της υπόθεσης, με τον 32χρονο πιλότο να ομολογεί ότι εκείνος δολοφόνησε την άτυχη Κάρολαϊν, έχει σοκάρει τους πάντες. Γιατί το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.Όπως είχε συγκλονίσει και η εικόνα του αστυνομικού να βγαίνει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά με το μωρό του ζευγαριού αγκαλιά. Τώρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, μια νέα πτυχή πίσω από αυτή την εικόνα έρχεται στο φως.

Το είχαν καταλάβει
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, το πρωί της Παρασκευής (18.06.2021), ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής είπε πως βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση «Πιστόριους» και ότι οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή υποπτευθεί τον 32χρονο πιλότο.

 

Read More

And More