Γλυκά Νερά – Η δικηγόρος της “ψυχολόγου” της Καρολάιν στο T-live: “Δεν κρυφτήκαμε ποτέ”

Η Σταματία Μάρκου, η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της “ψυχολόγου” της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά πριν από μερικές εβδομάδες, μίλησε σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η κ. Μάρκου απάντησε για τα όσα κατηγορείται η πελάτισσά της.

«Αν η εντολέας μου είχε παρουσιαστεί ως γιατρός, ο καταγγέλλων που έχει σύζυγο εισαγγελική λειτουργό, για ποιον λόγο δεν υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά από το 2015 που συνυπήρξαν ως μεγάλοι διδάσκαλοι στην ίδια στοά; Ή το 2018 που υποτίθεται την διέγραψε από την ίδια στοά; Γιατί να τον πιστέψω αυτόν τον άνθρωπο; Έρχεται το 2021 και κατηγορεί την εντολέα μου, με αοριστίες, ότι εξαπάτησε; Πραγματικά πρέπει να προσέχουμε πώς κάνουμε χρήση των λέξεων. Να τη δικάσουμε, αλλά να έχει τελέσει κάτι» ανέφερε η Σταματία Μάρκου.

Αναφορικά με την επίσκεψη της «ψυχολόγου» στη ΓΑΔΑ, είπε: «Όταν μου το είπατε, πραγματικά ήμουν απότομη. Σας ζητώ συγγνώμη και δικαιολογήθηκα, γιατί πραγματικά έχω απαντήσει. Χθες, μετά από δική μου πρωτοβουλία και τη σύμφωνη γνώμη της εντολέως μου, μετέβη στην κατοικία τα  της στο Χαλάνδρι. Ξεκινώντας εγώ από τη δική μου κατοικία με το δικό μου αυτοκίνητο. Φτάσαμε στη ΓΑΔΑ, όπου πράγματι επισκεφτήκαμε το γραφείο του διευθυντή του τμήματος προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων, πριν καν προβληθεί οιαδήποτε όχληση προς την εντολέα μου.

Πώς η διακριτική παρουσία με εντόπισε; Ψεύδονται λοιπόν. Η κατάθεση είχε να κάνει με την ενδεχόμενη εμπλοκή της με τη δικαιοσύνη για το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως ψυχολόγος χωρίς να είναι.

Είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας. Προσκομίσαμε τα έγγραφα στη ΓΑΔΑ. Έχει κάνει τρία προγράμματα επιμόρφωσης πάνω στη ψυχολογία και την εγκληματολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Πτυχίο από ΑΕΙ δεν έχει. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ».

Δες όλα όσα είπε στο T-live:

Read More

And More