Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Τώρα εισαγγελέα και μετά Κορυδαλλό

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης, 22.06.2021, η απολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Αυτή την ώρα μελετά ο εισαγγελέας τη δικογραφία και στη συνέχεια θα προσέλθει ενώπιόν του ο κατηγορούμενος. Ακολούθως, ανακριτής και εισαγγελέας θα διασκεφθούν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης, 22.06.2021 στην Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με πολλούς να τον αποδοκιμάζουν με κάποια «γαλλικά».

Η απολογία του καθυστέρησε καθώς προσκομίστηκαν κάποια νέα στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης (από τα εγκληματολογικά εργαστήρια) και ο δικηγόρος του ζήτησε χρόνο για να τα εξετάσει πριν την απολογία.

Το πιο πιθανό, είναι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ όλο το… ζουμί είναι στην προσπάθειά του να αποδείξει πως ό, τι έγινε στην μεζονέτα της φρίκης, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν προμελετημένο, αλλά έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Δολοφονία, «θέατρο», ομολογία και τώρα… Δικαιοσύνη

Θυμίζουμε εδώ πως ο 33χρονος κατηγορείται για δύο κακουργήματα:

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • Θανάτωση ζώου

Επίσης κατηγορείται και για δύο πλημμελήματα:

  • Ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση
  • Ψευδή καταγγελία στις αρχές.

Παρά το γεγονός ότι για 37 ημέρες επιχείρησε να παραπλανήσει όχι μόνο τις αστυνομικές αρχές αλλά και όλη τη χώρα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τώρα, δηλώνει, μέσω των συνηγόρων του μετανιωμένος και ζητά συγνώμη για την πράξη του.

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ψυχρός, ανέκφραστος και με το βλέμμα… όχι και χαμηλωμένο.

πηγή: newsit.gr

Read More

And More