Γλυκά Νερά: Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού – “Γείτονας” με τον Μένιο Φουρθιώτη

«Ήρεμο» χαρακτηρίζεται το πρώτο βράδυ που πέρασε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο 33χρονος πιλότος που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και επί 37 μέρες έπαιζε θέατρο, έχοντας σκηνοθετήσει μια «ληστεία» για να καλύψει τη δολοφονία της γυναίκας του.

Από τη στιγμή που τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, που του έκαναν «βροχή» ερωτήσεων, ο πιλότος που σόκαρε τους πάντες με τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά κρίθηκε προφυλακιστέος. Και λίγο μετά τις 20:00 πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

«Άντε να φυλακιστούμε να τελειώνουμε» είχε άλλωστε «ευχηθεί» κυνικά λίγες ώρες πριν την απολογία του για τη δολοφονία της γυναίκας του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, την αποκαλούμενη και VIP, αφού σε κοντινά με εκείνον κελιά είναι ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie αλλά και κακοποιοί όπως ο Παναγιώτης Βλαστός και ο Νίκος Μαζιώτης.

Με αυτούς, ενδεχομένως, θα προαυλίζεται.

Στο κελί είναι συγκρατούμενος με άλλα τρία άτομα: ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, ένας κρατούμενος για λαθρεμπόριο και ένας επίσης για ναρκωτικά.

Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στην έκτη πτέρυγα των φυλακών, σε συνθήκες ειδικής κράτησης, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματος που διέπραξε, ούτως ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα, λόγω του… άγραφου νόμου της φυλακής.

Ο Αναγνωστόπουλος έχει κάνει τεστ κορονοϊού, το οποίο ήταν αρνητικό και έτσι δεν θα μπει σε 14μερη καραντίνα, ενώ ως νέος κρατούμενος θα περάσει (σήμερα 23.06.2021) την καθιερωμένη συνέντευξη, είτε με την διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, είτε με τον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης για το newsit.gr

Read More

And More