Γλυκά Νερά: Το πρώτο βράδυ του συζυγοκτόνου στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού – Κελί κοντά στον Φουρθιώτη

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης (22.06.2021), όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Αποχωρώντας και οδεύοντας προς τον Κορυδαλλό, ο 32χρονος μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους, λέγοντας τρεις λέξεις: «Μια μεγάλη συγγνώμη».

Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στην έκτη πτέρυγα των φυλακών, σε συνθήκες ειδικής κράτησης, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματος που διέπραξε, ούτως ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα, λόγω του… άγραφου νόμου της φυλακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα είναι μόνος του στο κελί. Μαζί του θα βρίσκονται άλλοι τρεις κρατούμενοι: Ο ένας είναι σωφρονιστικός υπάλληλος που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, ο δεύτερος για λαθρεμπόριο και ο τρίτος επίσης για ναρκωτικά.

Το κελί του 32χρονου είναι κοντά σε αυτό, όπου κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ο Αναγνωστόπουλος έχει κάνει τεστ κορονοϊού, το οποίο ήταν αρνητικό και έτσι δεν θα μπει σε 14μερη καραντίνα, ενώ ως νέος κρατούμενος θα περάσει την καθιερωμένη συνέντευξη, είτε με την διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, είτε με τον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Πηγή: Newsit

Read More

And More