Κυπαρισσία: Πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους το θύμα της δολοφονίας

Ένας άνδρας 39 ετών, πατέρας ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, είναι το θύμα της δολοφονίας που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία. Τον σκότωσε ένας 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης εξαιτίας ενός «φουσκωμένου» λογαριασμού.

Ο άτυχος Κώστας, ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνολογίας (σ.σ. ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία, ήρθε σε έντονη λογομαχία με τον 72χρονο συνταξιούχο λαχειοπώλη ο οποίος απ’ ένα σημείο και μετά φέρεται να έγινε ιδιαίτερα ερειστικός με τον ύψος του λογαριασμού που έπρεπε να πληρώσει.

Ο 72χρονος, υποστήριζε πως του «φόρτωσαν» το λογαριασμό του με χρεώσεις που «δεν είχε κάνει».

Το ‘πε και το ‘κανε

Ο λαχειοπώλης, αποχώρησε εκνευρισμένος και με απειλές από το υποκατάστημα και κανείς ασφαλώς δεν ανέμενε πως θα κάνει πράξη μια τέτοια ακραία αντίδραση, να επιστρέψει δηλαδή με όπλο το οποίο και έστρεψε κατ’ ευθείαν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, εναντίον του 39χρονου.

Έχει «σώας τας φρένας»

Όπως ανέφερε γείτονάς του, πάντως, ο 72χρονος έχει «σώας τας φρένας» αλλά έχει περιορισμένες συναναστροφές επειδή είναι ιδιαίτερα οξύθυμος.

Ως λαχειοπώλης ζούσε στην πόλη της Καλαμάτας αλλά απ’ όταν συνταξιοδοτήθηκε ζούσε σχεδόν μόνιμα στο πατρικό του στην Κυπαρισσία.

Βασίλης Χήτος για το Newsit.gr

 

Read More

And More