Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην ανακρίτρια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – «Ακραία δικαστική πλάνη» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έφτασε το πρωί της Τετάρτης 21/12 η Ρούλα Πισπιρίγκου για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Υπενθυμίζεται ότι, δια του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, έχει καταθέσει νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων, μεταξύ των οποίων ιατροδικαστών, επιστημόνων ειδικών γνώσεων, αλλά και  κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης άλλων. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για «ακραία δικαστική πλάνη». Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι η υπόθεση με την κεταμίνη καταρρίφθηκε και ζήτησε να καταθέσουν οι τρεις τακτικοί ιατροδικαστές που έχει καλέσει. 

«Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται μια μητέρα για τον θάνατο τριών παιδιών και να έχει γίνει μία τόσο πρόχειρη διαδικασία» σημείωσε ο γνωστός ποινικολόγος. «Κινδύνευσε η οικογένεια της με λιντσάρισμα και κρύβεται σε ένα μικρό χωριό στην Πάτρα» πρόσθεσε.  

«Έχουμε εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο» δήλωσε επίσης ο Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι «από αύριο ετοιμάζουμε αγωγές αποζημίωσης». «Το ποσό που θα ζητηθεί είναι ένα εκατομμύριο ευρώ γιατί καταστράφηκε η ζωή της, έφτασε σε σημείο να έχει αντίδικο τον σύζυγο της που κακώς δήλωσε στήριξη κατηγορίας» πρόσθεσε. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164