Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ηλία Γκιώνη κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών.

Η αντίδραση του κ. Θοδωρή Τσαϊρίδη προήλθε μετά την ανάρτηση του ακτιβιστή, στην οποία έγραφε το όνομά του δίπλα σε ονόματα και επιχειρήσεις που -κατά τον Ηλία Γκιώνη- εμπλέκονται με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Ειδικότερα, στην εν λόγω ανάρτηση, ο Ηλίας Γκιώνης ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι δήλωσε ο κ. Τσαϊρίδης στο MEGA και στον δημοσιογράφο Θεολόγο Ηλιού:

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, για γεγονότα που δεν έχουν υπόσταση. Συγκεκριμένα έγραψε ότι εγώ είμαι μέτοχος σε συγκεκριμένο κατάστημα που είναι μέτοχοι που εμπλέκονται στον βιασμό. Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του καταστήματος. Έχει ένα λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Πίσω από μένα υπάρχει μία οικογένεια, δεν μπορεί να κατηγορεί ο καθένας ανυπόστατα πράγματα», ανέφερε ο κ. Τσαϊρίδης.

«Προσέφυγα στη δικαιοσύνη έτσι ώστε να κληθεί ο μπλόγκερ να καταθέσει στοιχεία για εμένα προσωπικά και φυσικά ποιά άτομα βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανακρίβειες», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”.

Read More

And More