Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο φαρμακοποιός που πούλησε τους ουροσυλλέκτες στη Γεωργία Μπίκα

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, η Γεωργία Μπίκα έδωσε τη δική της απάντηση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο  και, μεταξύ άλλων, διέψευσε ότι η αστυνομία της έδωσε ουροσυλλέκτες αποκαλύπτοντας ότι πήγε μόνη της σε ένα φαρμακείο για να τους αγοράσει.

Μάλιστα, την απόδειξη του φαρμακείου δημοσιοποίησε σε εικόνα στο Instagram ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο Πρωινό μίλησε με τον εν λόγω φαρμακοποιό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι μπήκε μία κοπέλα στο φαρμακείο του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο δεν θυμάται περισσότερες λεπτομέρειες.

– Έχει αναρτηθεί μια απόδειξη από τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζεται η Γεωργία Μπίκα να έχει αγοράσει από το δικό σας φαρμακείο τον ουροσυλλέκτη που χρησιμοποίησε.Ναι. Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.– Εσείς σε τι κατάσταση την είδατε όταν ήρθε;Ούτε τη θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε μια κοπέλα και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.– Ώρα περίπου;6 το απόγευμα.– Σας είπε κάτι, φαινόταν ταραγμένη;Ούτε τη θυμάμαι. Γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ.– Εφημερεύατε απ’ ό,τι καταλαβαίνω.Ναι– Κάτι περισσότερο που ίσως σας κίνησε την περιέργεια, σας έκανε εντύπωση;Δεν τη θυμάμαι καθόλου.

Read More

And More