Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου διέταξε ο εισαγγελέας

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκης, το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, θέλουν τον εισαγγελέα να ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Σε πρώτη βάση, θα αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του θύματος για να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε πριν το πάρτι, όταν έφυγε αλλά και το επόμενο πρωί.

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όταν βρέθηκε εκεί μετά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, καλεσμένη γνωστού της σε πάρτι για την αλλαγή του χρόνου. Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε όχι μόνο να μιλήσει για το βιασμό της και να καταγγείλει τα όσα έγιναν, αλλά βρήκε το θάρρος να το κάνει δημόσια, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της και το όνομά της. 

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου γίνεται και για να διαπιστωθεί ποιος ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στην 24χρονη λίγο πριν από τον βιασμό της. Περιγράφοντας στο zougla.gr τις δραματικές στιγμές που έζησε, η Γεωργία Μπίκα ανέφερε πως ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί στο δωμάτιο που είχε κλείσει δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Την επόμενη ημέρα και ύστερα από την καταγγελία της στην Αστυνομία, πως έγινε «από τον βιαστή της, από το άτομο που παραδέχθηκε την πράξη του, έναν από τους πολλούς». 

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω», περιέγραψε, συγκλονίζοντας, το θύμα του βιασμού στη Θεσσαλονίκη. 

Με πληροφορίες από newsit.gr

Read More

And More